Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > Implantaten > Heeft botverlies het moeilijker te krijgen implantaten?

Heeft botverlies het moeilijker te krijgen implantaten?

 

Implantaten geven mensen met ontbrekende tanden een tweede kans op het hebben van de sterke, gezonde, veilige glimlach ze altijd al wilde. Helaas, Postdam, NY, implant tandarts Dr. Lee H. Akin DDS PLLC zegt niet elke patiënt met ontbrekende tanden noodzakelijkerwijs beschouwd als een grote kandidaat voor tandheelkundige implantaten.

Bone verlies kan een belangrijke belemmering vormen vermogen van een persoon tandheelkundige te krijgen implantaten geplaatst. Gelukkig, Dr. Akin zegt kaakchirurgen hebben nu een aantal oplossingen die het gemakkelijker maken voor mensen met botverlies tot tandheelkundige implantaten kan maken.

Om te worden beschouwd als een goede kandidaat voor tandheelkundige implantaten, een implantaat tandarts in Postdam, NY moet vaststellen dat een patiënt voldoende bot en dat hij fysiek gezond. Gezonde patiënten die niet-rokers hebben de neiging om de beste kansen op succes hebben wanneer het hebben van tandheelkundig implantaat chirurgie, zegt Dr. Akin.

Veel tandheelkundig implantaat kandidaten die lichamelijk gezond zijn nog steeds afgekeerd van kantoren tandartsen per jaar als gevolg van botverlies. Dr. Akin legt uit dat het bot weer opneemt wanneer het niet nodig is, en mensen die tanden als gevolg van verliezen aan trauma of extractie vaak uiteindelijk verliezen botmassa als gevolg. Een patiënt die heeft geleefd met een ontbrekende tand voor een decennium of langer in het kantoor van een implantaat tandarts in Postdam, NY komen, voor de behandeling, zich niet realiserend dat zijn gebrek aan bot maakt hem tot een minder-dan-ideale kandidaat.

Natuurlijk, dat niet het geval te zijn. Dr. Akin is gespecialiseerd in het uitvoeren van bottransplantaat procedures als een manier om te helpen patiënten met botverlies in aanmerking om tandheelkundige implantaten te krijgen.

Toen hij bottransplantaten presteert, maakt gebruik van Dr. Akin meestal bot uit de kast of van een menselijk kadaver . Als dit bot afkomstig van een menselijk kadaver, dan is het bekend als een allograft. Als het bot afkomstig zijn van dieren, zoals runderbot, dat dan wordt een xenotransplantaat. Dr. Akin is voorzichtig om erop te wijzen dat dit allemaal enten die beschikbaar zijn op de plank.

In situaties waar de Postdam, NY, implantaat tandarts moet grotere hoeveelheden van het bot, zal hij het bot te oogsten van de patiënt . Kaakchirurgen kan het been uit verschillende gebieden van het lichaam te oogsten, maar de meest voorkomende gebieden zijn de mond, de kin, de knie of de schedel. Dit heet een autograft. Afhankelijk van het scenario en de hoeveelheid bot hij nodig heeft, Dr. Akin zal kiezen tussen een allograft, een autograft, xenograft of bij het uitvoeren van een bottransplantaat procedure en prepping een patiënt voor tandheelkundige implantaten.

For more informatie over tandheelkundige implantaten en bottransplantaten, Dr. Akin adviseert u om contact zijn kantoor is Postdam, New York.
Dr. Lee H. Akin is de belangrijkste tandarts voor Lee H. Akin DDS PLLC1 Riverview DrivePotsdam, NY 13676Phone: 315-265-2896