Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > Implantaten > Heb ik een Bone Graft voor implantaten?

Heb ik een Bone Graft voor implantaten?

 

Een bottransplantaat in de tandheelkunde is het proces waarbij een tandarts geldt materiaal in je mond te regenereren (of opnieuw te groeien) nieuw bot. De bottransplantatie wordt geplaatst onder het mondslijmvlies (tandvlees).

U kunt niet zien het bottransplantaat met je ogen. Bottransplantatie wordt bereikt met precisie en kennis van de basiswetenschappen.

Het duurt een groot begrip van hoe orale epitheel geneest, bindweefsels genezen en bot geneest. De tandarts besteedt veel lesuren aan dit inzicht dat beheersing van de basis kunnen optreden.

Bottransplantaat kan worden uitgevoerd met of zonder het gebruik van een scalpel en steken (hechtingen). Uitgebreidere gevallen kan het tandvlees (epitheel en bindweefsel) worden ingesneden (opengesneden) nodig hebben om het tandvlees te denken voor het zien van de omgeving duidelijk. Dit proces wordt genoemd als gevolg van een volledige dikte periostlap.

Wat zijn de redenen voor nodig een bottransplantaat voor tandheelkundige implantaten?
 • Eerder gewonnen tanden (of tanden)

 • Ontbrekende tanden (of tanden)
 • Parodontitis
 • Tandvleesaandoeningen

 • Uitgebreide cariës (gaatjes)
 • Acid schade
 • Poor passend kunstgebit veroorzaken botverlies
 • Bone infecties
 • Bone gebreken
 • Zwakkere botdichtheid
 • Cracked tanden (gebroken tanden)
 • Bestaande bot te dun
 • Bestaande bot is te kort
 • Medische aandoeningen

  Als bottransplantatie optreedt, hebben de onderzoekers dat de botdichtheid aanzienlijk toeneemt getoond. Sommige bot enten materialen genezen ten koste van vetcellen. Wanneer er minder vetten cellen zijn er meer vitale (levend) botcellen. Wanneer de botdichtheid verhoogt, het bot van een grotere sterkte voor de steun van tandheelkundige implantaten. De meer steun voor tandheelkundige implantaten, hoe groter de steun voor uw nieuwe tanden.
  Bone enten voor tandheelkundige implantaten is logisch.
  Bone enten is voor tandheelkundige implantaten voorspelbaar.
  Bone enten is voor tandheelkundige implantaten gezond.

  Bone enten voor tandheelkundige implantaten heeft materialen die komen in een los deeltje vorm, gel of stopverf vorm, een sponsachtige vorm, of een blokvorm. Een volgend artikel zal de verschillende soorten bottransplantaten en materialen te bespreken.

  Als u of iemand die je kent behoeften bot of werd verteld dat ze niet konden tandheelkundige implantaten hebben, is er hoop. Er is vaak meer dan één manier om het primaire doel te bereiken -. Om fantastische tanden die goed functioneren en zijn duurzaam hebben

  Follow-up na tandheelkundig implantaat bot enten

  Ook beseffen dat consequente follow-up met de tandarts die de chirurgische en prothetische werkzaamheden, verhoogt de kans op succes. Verwaarlozing kan leiden tot vroegtijdige en onnodige mislukking. Wanneer een patiënt mist follow-up bezoeken, en weigert om de gezonde aanbevelingen voor orale gezondheid, ziekte en falen kunnen volgen volgen. Ontstekingen in de mond kunnen beschadigen en vernietigen van gezonde botten. Dus, laten we gericht zijn op een gezonde, redelijke acties op weg naar succes, zodat uw bottransplantatieprocedures doorstaan ​​voor zo lang als praktisch.

  Bone enten voor succes kan leiden tot betere resultaten tandheelkundig implantaat. Bottransplantatie verhoogt uw botdichtheid. Bottransplantatie kan worden bereikt in slechts één stap, binnen een minimale downtime. Modern bot enten technieken hebben ons de mogelijkheid om meer mensen die lijden met ontbrekende tanden, tandpijn, slecht passend kunstgebit, en mislukte vaste bruggen te helpen. Meer mensen glimlachen vandaag vanwege verbeterde procedures zoals bot enten voor tandheelkundige implantaten.