Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > Kaakchirurgie > Werkende armen buitengesloten van Dental Cash

Werkende armen buitengesloten van Dental Cash

 

Toronto - Ontario's minister van Volksgezondheid zegt dat er geen geld om de mondgezondheid van Ontario's 500.000 werkende armen te verbeteren. Deb Matthews zei dat de provincie niet over de middelen om een ​​belofte van het verstrekken van een tandheelkundige plan voor de verarmde volwassenen Ontario's te houden. In plaats daarvan, de $ 135 miljoen uitgetrokken drie jaar geleden naar betaalbare, routinematige zorg voor volwassenen worstelen om de dure kosten van de vergunde Canadese tandartsen betalen, zal gaan naar hun kinderen.

Toronto Star verslaggevers Michele Henry en Rob Ferguson rapport dat 32 procent van de Canadezen niet tandheelkundige verzekering en 17 procent van de bewoners hebben in het hele land vermeden het zien van een vergunning gegeven tandarts vorig jaar vanwege de kosten, volgens een recente Health Canada rapport.

De liberalen beloofde in de verkiezingscampagne van 2007 in de tandheelkundige zorg tot stand te brengen voor lage inkomens Ontarians, na die met een vastlegging in 2008 tot $ 45.000.000 zorgen jaarlijks voor drie jaar ongeveer een half miljoen van het helpen werkende armen niet in staat om veroorloven particuliere verzekeringen.

Een andere hinderpaal van het bijhouden van de tandheelkundige zorgplan uit te breiden buiten de kinderen is dat de volksgezondheid eenheden in de hele provincie werden gevraagd om voorstellen in te dienen. Die hebben pas onlangs afgerond en aan het ministerie voorgelegd, aldus Matthews.