Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Home Remedies voor de gevoelige Teeth

Home Remedies voor de gevoelige Teeth

 
Certain huismiddeltjes helpen het prikkelend gevoel, dat door de mond doorgeeft consumeren warm, koud of zure voedingsmiddelen te verlagen. Het maken van kleine veranderingen in iemands borstelen stijl kan ook helpen om een ​​groot deel.
Als op de consumptie van iets koud, warm, of zure, heeft u nog met iets als een lichte twitch van de pijn tot een ernstige elektrische sensatie straalt door de mondelinge holte, worden je tanden gezegd gevoelig. Soms is het inademen van koude lucht kan ook leiden tot ongemak. Deze pijn en ongemak kan duren enkele minuten tot enkele uren, hetgeen leidt tot ongemak en irritatie hele dag.
Dergelijke gevoelige tanden wordt meestal gezien bij mensen in de leeftijd van 20 en 40, maar het beïnvloedt ook de ouderen. Ongeveer 40 miljoen mensen in de VS zijn blijkbaar beïnvloed door deze aandoening. De meest irking deel over gevoelige tanden is dat het eten en drinken koud, zuur, en warme gerechten erg moeilijk.
Hoewel er geen onmiddellijke oplossing beschikbaar is, hebben een blik op een aantal maatregelen die zullen helpen verlichten van de aandoening .
Vertical Borstelen
Horizontale poetsen van de tanden wordt niet aanbevolen. Ongeacht of we gevoelige tanden of niet moeten we alleen poetsen in verticale richting. Houd de borstel in uw mond en borstel met 'omhoog en omlaag' bewegingen. U kunt ook proberen de cirkelvormige borstelen beweging. Je houdt gewoon je penseel in een hoek van 45 graden en voorzichtig je tanden poetsen in een circulaire manier. Bovendien, altijd gebruik maken van uw vingertoppen om de borstel en niet je handpalm te houden. Horizontale borstelen draagt ​​alleen de tanden glazuur en conduces aan de tand dentine bloot te leggen, waardoor, wat leidt tot gevoelige tanden.
Soft Borstelen
Krachtige borstelen conduces om slijtage van de buitenste glazuur en resulteert in de blootstelling van innerlijke dentine, als gevolg van de toepassing van extra druk op de tanden . Het is belangrijk om te onthouden dat borstelen is gestaag en langzaam gebeuren, zonder agressief en hard op de tanden. Bovendien, vergeet dan niet om een ​​extra gevoelige tandenborstel gebruiken en gooi je tandenborstel bij haar haren beginnen wijzen in verschillende richtingen.
Fluoride Rinse
Mensen met een gevoelige tanden nodig hebben om hun mond te spoelen eenmaal per dag met een fluoride spoelen. Mensen met een zeer gevoelige tanden kan een sterkere fluoride spoelen dan de reguliere die beschikbaar zijn in de lokale apotheek nodig. Situaties waarin mensen hebben gom ziekten of tandheelkundige botverlies en ondergaan rootplaning behandeling, kan de tanden uiteindelijk worden nog gevoeliger vertrokken. In dergelijke gevallen zal de tandarts een sterke fluoride gel die daartegen toepassing.
Proper Schoonmaken van tanden
Gevoelige tanden zijn gevoelig voor irritatie veroorzaakt door tandplak. Plaque, de kleverige substantie hechten aan het oppervlak van de tanden produceert een zuur dat de tanden irriteert, dus waardoor het nog gevoeliger. Om dit te voorkomen is het belangrijk om schoon uit de plaque op een dagelijkse basis. Dit lijkt misschien nogal saai, maar als je wilt om de gevoeligheid te verlagen, dan borstel twee keer per dag en flos een keer per dag.
Tandpasta
Desensitized tandpasta wordt aanbevolen voor gevoelige tanden. Het bestaat uit twee belangrijke ingrediënten: kaliumnitraat en strontium chloride. Kaliumnitraat de zenuwwortels, zodat de pijnprikkels niet wordt overgedragen van de pulp tot de tanden wortel ongevoelig. Strontium anderzijds vult kleine poriën in de dentine laag, waardoor de pijnprikkels verhinderen het bereiken van de tandwortel. Aldus tezamen beide helpen verminderen tandgevoeligheid grotendeels.
Gevoelige tanden moeten worden behandeld zo snel mogelijk als langer de vertraging groter de gevoeligheid wordt. Als je kijkt naar elk van de hierboven genoemde oplossing, vindt u dat dit zijn slechts kleine correcties moeten we ervoor om onze borstelen gewoonten. Hoop dat dit artikel was behulpzaam en informatief!