Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Strips voor gevoelige tanden

Strips voor gevoelige tanden

 
Zijn strips voor gevoelige tanden veilig? Gezonde tanden lijken te gevoelig worden na het bleken van tanden procedures, dus wat over gevoelige tanden? Ondernemingen De markt wordt overspoeld met allerlei tandenbleekwaters naar de glorieuze glimlach op gezichten te behouden. Wij hebben de whitening tandpasta, whitening sprays, strips, non-vormbaar tray bleken systeem, kook en bijten bleken, enz
Wat is een Whitening Strip?

Teeth whitening strips zijn bekend bij de tweede meest voorkomende vorm van thuis tanden bleken te zijn. Deze strips zijn pure, bijna onzichtbaar stroken bekleed met peroxide gebaseerde whitening gel, die fungeert als bleekmiddel. De whitening vinden via strips uit een periode van 14 dagen, waarbij men de strook aan te brengen op de tanden gedurende 30 minuten, tweemaal per dag. Onmiddellijke resultaten zijn te zien in de komende dagen en de whitening effect duurt ongeveer 4 maanden. Het is deze direct gevolg fenomeen dat ervoor zorgt dat talloze mensen massaal naar drogisterijen om deze strips te kopen.
strips voor gevoelige tanden
Verschillende mensen ervaren gevoelige tanden na het bleken procedures. Deze gevoeligheid ontstaat als gevolg van de activiteit van peroxide op de tanden. Tanden beginnen om overdreven te reageren op warme en koude stimulus, bijvoorbeeld, de consumptie van warme of koude voedingsmiddelen en dranken veroorzaakt zenuw van de tand ontstoken te krijgen. Echter gevoelige tanden ervaren geloofd zeer milde, niet ongunstig beïnvloedt en verdwijnt binnen enkele dagen. Anderzijds, sommige mensen hebben extra gevoelige tanden, die al reageren op temperatuurveranderingen. Sommige mensen hebben gevoelige tanden, omdat ze geboren zijn met het, terwijl sommige ontwikkelen van gevoelige tanden als gevolg van strenge poetsen van de tanden. Krachtige en agressieve borstelen conduces om slijtage van het tandglazuur en onthullen van de dentine. Tanden gevoeligheid neemt ook toe met de leeftijd.
Mensen met een gevoelige tanden, tandvlees, defecte restauratie, enz. Moeten uiterst voorzichtig zijn bij het selecteren van een methode om hun gevoelige tanden te bleken. Tanden bleken methode moet worden gekozen, alleen na overleg met de tandarts. Aangezien strips bevatten peroxide als de whitening agent, aan mensen die allergisch zijn voor peroxide moeten afzien van het gebruik van dergelijke strips. Bij gezonde tanden gevoelig worden voor sensibilisatie na het gebruik van strips, dan wat kan worden gezegd over het effect ervan. Reeds gevoelige tanden zal alleen maar erger worden door gebruik te maken van strips. Af te zien van deze als je een gevoelige tanden.
Gevoelige tanden bleken Methoden
Dus als strips zijn niet goed bleken methoden voor gevoelige tanden, wat moet men doen om witter gevoelige tanden? Men kan zich afvragen 'Can gevoelige tanden helemaal worden gebleekt?' Nou, het antwoord is 'maak je geen zorgen!' Er zijn 2 bleken van tanden methoden die specifiek zijn gericht op gevoelige tanden witter te maken. Ze zijn als volgt:
tandarts Chairside Bleaching
In deze bleken methode, de tandarts maakt gebruik van een bleekmiddel dat slechts 10% waterstofperoxide bevat. De lage peroxidegehalte is net genoeg om de tanden witter en tegelijkertijd voorkomt dat de tanden van steeds gevoeliger. Tijdens de procedure, zal de tandarts een rubber mof of beschermende gel om de overgevoelig tandvlees en weefsels te beschermen. Hij zal vervolgens de 10% whitening vloeistof op de tanden. Hij kan zelfs versnellen van de whitening proces schijnt licht op de gel aangebracht tanden. De duur van deze bleken van tanden methode duurt ongeveer 30 minuten tot een uur in beslag.
In-Office Bleaching
Bij deze methode van tanden whitening procedure, de tandarts maakt een mondstuk lade na het nemen van de indruk van de tanden. Dit wordt ook wel een aangepaste gebitsbeschermer en het past perfect op de tanden. Een gel die carbamide peroxide wordt toegevoegd aan de schaal en het mondstuk wordt gedragen door de patiënt. Deze in-office bleken methode duurt bijna twee weken.
Als je gevoelige tanden en nog steeds wilt gebruiken strips, zorg ervoor dat je de totale tijd (de helft) te verminderen, is het bleekmiddel geplaatst op je tanden. Krediet gebruiken whitening gels, whitening tandpasta, strips voor gevoelige tanden, bleken tanden spoelen, etc. zal afhangen van het niveau van gevoeligheid van de tanden iemands. Bovendien kan men ook proberen verschillende home remedies om de tanden op natuurlijke wijze witter te maken. Voordat toevlucht te nemen tot een methode, is het cruciaal om te laten de tandarts onderzoekt uw tanden. Hij zal in staat zijn om u beter te begeleiden, ten aanzien waarvan het bleken van tanden procedure is goed voor je. Bovendien, zorg ervoor dat je aandacht te besteden aan alle aanbevelingen van de tandarts na het bleken van uw gevoelige tanden.