Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Drie gevoelige tanden Behandeling Options Wanneer Youre op een Budget

Drie gevoelige tanden Behandeling Options Wanneer Youre op een Budget

 

Budgettering voor je gezondheid moet altijd goed mondverzorging. Niet alleen is het belangrijk om factor in routine tandarts voor controle, maar je moet rekening houden met de kosten van uw dagelijkse thuiszorg ook. Ongeveer een op de acht mensen hebben gevoeligheid, volgens Health Day, en er zijn verschillende budget-vriendelijk gevoelige tanden behandeling opties die kunnen bijdragen tot het verminderen dat ongemak. Employ deze drie low-cost methoden thuis om de pijn te verminderen zonder dat de bank.

Chew suikervrije kauwgom

Hoewel kauwen suikervrije kauwgom is geen behandeling per se, het is een techniek die u kunnen gebruiken om de gevoeligheid te verminderen door het aanpakken van de onderliggende oorzaken. Gevoeligheid van tanden gebeurt meestal glazuur slijt of tandvlees zich terugtrekt, waardoor grotere blootstelling aan zenuwuiteinden en daarmee hogere gevoeligheid voor extreme temperaturen. Echter, kauwen suikervrije kauwgom verhoogt speekselproductie, die is gevonden om "opnieuw harden" het glazuur, volgens FindHomeRemedy.com. Deze eenvoudige toevoeging aan uw mondverzorging is goedkoop en eenvoudig te houden. Maar altijd voor zorgen dat u kiest voor een suikervrije kauwgom, zelfs als u geen gevoelige tanden hebben; suikerhoudende voedingsmiddelen kan bijdragen aan tandbederf en verder het risico op gevoeligheid.

behandelen met tandpasta

Special tandpasta kan een gemeenschappelijke gevoelige tanden behandeling die je kunt doen thuis, maar je mag niet bewust van hoe tandpasta voor gevoelige tanden echt werkt. Colgate ® Sensitive, die u kunt vinden bij een supermarkt en vraag om op het kantoor van uw tandarts, is een product gericht gevoeligheid die kaliumnitraat, een middel dat blokken zenuw-sensing pijn gebruikt. Colgate Sensitive Pro-Relief ® Verdovende Paste is gericht op "plug en verzegelen" de dentine tubuli, de belangrijkste oorzaken van overgevoeligheid. Helpen stoppen met de gevoeligheid van twee keer per dag poetsen met een zachte borstel als onderdeel van deze low-cost behandeling.

committeren aan een dieet 'remanilizerende' naar Help Harden Enamel

U kunt uw email versterken door het opnemen van remanilizerende voedsel in uw dieet. Dit zijn voedingsmiddelen die essentiële mineralen waarvan de oppervlakken van de tanden te versterken omvatten. Volgens Intelligent Dental, "donkergroene bladgroenten" groenten zoals spinazie, boerenkool en broccoli bevatten vitamine K, dat helpt versterken glazuur. In studies van het National Institute of Health (NIH) gemeld, heeft vitamine K ook aangetoond om te helpen bij de botdichtheid, en speelt een rol in het onderhouden van uw calcium niveaus.

Een geweldige manier om gevoelige tanden te behandelen is

  • eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals gevogelte, eieren en vis: de volgende voedingsmiddelen in uw dieet op te nemen. Deze bevatten fosfor, een van de belangrijkste mineralen die het bot houdt en glazuur gezond.
  • Thee bevat van nature fluoride, de belangrijkste verdediging in het houden van glazuur sterk.
  • Melk en kaas zijn beide rijk aan calcium, die glazuur en de omliggende kaakbot sterk en kan houden.

    Houd er rekening mee dat het kiezen van een dieet rijk aan de juiste mineralen en vitaminen zal helpen bij het intomen tanden gevoeligheid na verloop van tijd, met de bonus die ze zijn geweldig voor uw algehele gezondheid op hetzelfde moment.

    geen gebruik van een "doe het zelf" gevoelige tanden worden behandeld als je enige manier van handelen. Zodra u merkt dat uw tanden gevoelig zijn, maken het een prioriteit om een ​​bezoek aan uw tandarts te plannen om de oorzaak vast te stellen. Nog belangrijker, veel mondverzorging: het nemen van maatregelen vroeg op om de gevoeligheid te voorkomen voordat het gebeurt: Borstel regelmatig plaque te verminderen, en blijf weg van high-zuur en levensmiddelen met veel suiker, die tandbederf kan versnellen. Kijk uit voor tandenknarsen, ook, die geleidelijk kan dragen weg uw email terwijl u slaapt. Het houden van de focus op preventie zal een van de beste budget-vriendelijk keuzes die je ooit zult maken.