Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Het voorkomen van de Re-optreden van Pain van Tooth Sensitivity

Het voorkomen van de Re-optreden van Pain van Tooth Sensitivity

 

Tooth gevoeligheid kan een van de meest pijnlijke tandheelkundige problemen die mensen ervaren tijdens hun leven. Als u gevoelige tanden, kunt u voorkomen dat de pijn van terugkerende.

Er zijn verschillende manieren om de herhaling van pijn van gevoelige tanden te voorkomen, en om verdere tand schade die het predisponerende factor, zoals te voorkomen:

 1. Niet gebruiken een harde tandenborstel die kunnen bijdragen aan zowel tandvlees en verlies van tandglazuur. Overweeg het gebruik van een zachte tandenborstel.

 2. Probeer niet te hard poetsen. Dit kan slijten het glazuur (de harde buitenlaag van de kroon van de tand) aan de dentine bloot (die de zachtere laag onder het glazuur en /of schuren het tandvlees veroorzaakt recessie en blootstelling van de dentine (root onder het tandvlees ).

 3. Probeer zure voedingsmiddelen zoals citrusvruchten, tomaten, augurken, enz., die kunnen slijten het tandglazuur en veroorzaken tanderosie niet te eten.
  < li>

  Gebruik een fluoride tandpasta die een flegmatiseringsmiddel bevat het glazuur en de wortel oppervlak van uw tanden te beschermen.

 4. Als u plannen om een ​​tand whitening behandeling uitgevoerd door het hebben tandarts, kunt u overwegen om een ​​gevoelige tandpasta voor twee weken voorafgaand aan de whitening behandeling kaliumnitraat te verstrekken aan de tand zenuwen te kalmeren. Praat met uw tandarts over dit voorafgaand aan uw procedure.
  < p> Er zijn andere omstandigheden die aanleiding geven tot pijn, die allemaal afhankelijk zijn diagnose en behandeling door de tandarts, maar zijn niet gevoelige tanden:

  1. Als je tandbederf, zie uw tandarts een restauratie geplaatst in de tand hebben, of zo nodig laten verwijderen.

  2. Als u een gebarsten tand, zie uw tandarts om het te repareren.

  3. Als je gestrest en grind of knijp je tanden op elkaar (meestal 's nachts), kunt u uw tandarts voor een gebitsbeschermer of INT om je kaken te bevrijden van deze kwestie.

   Het is belangrijk om een ​​goede mondhygiëne zorg uit te voeren thuis met behulp van floss ten minste eenmaal per dag poetsen met fluoride tandpasta en het zien van uw tandarts voor een schaalvergroting en polijsten elke 6 maanden of zo aanbevolen.

   Praat met uw tandarts om opties die u kunnen helpen gevoelige tanden te voorkomen en te bepalen wat de beste oplossingen voor dit voorkomende aandoening te bespreken.

   © Copyright 2011 Colgate-Palmolive Company