Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tijdelijke risico's die samenhangen met tanden Whitening

Tijdelijke risico's die samenhangen met tanden Whitening

 
There slechts tijdelijk zijn risico's verbonden aan het bleken van tanden producten veroorzaken van gevoelige tanden of irriterend gevoel van de zachte weefsels van de mondholte, die meer beperkt is tot het tandvlees. Tandhalsgevoeligheid wordt in het begin van de toepassing van producten bleken.
De weefselirritatie vaak veroorzaakt door de verkeerde plaatsing van het mondstuk lade en niet vanwege het bleekmiddel gebruikt. Zowel na vermindering of stopzetting van de toepassing van bleekmiddel, irritatie verdwijnt binnen 2-3 dagen.
Op het observeren van de gevoeligheid kan het gebruik van lade verminderen of volledig stoppen afhankelijk of men kan tolereren gevoeligheid onderhavige ie plaats van 2 keer een uur een van de sessies half uur kan verminderen.
Als het nodig, kan een onderbreking van 2 dagen te geven bij de toepassing en opnieuw starten, waardoor een self geschikt aanpassing van toepassing
Om Counter Overgevoeligheid:. < br /> Men kan een hoog gehalte aan fluoride product aan te schaffen, zodat re-mineralisatie van de tanden kan worden gedaan. Het fluoride product aangeschaft kan worden toegepast voor slechts 5 minuten op de lade voordat u de lade met bleekmiddel op basis van bleekmiddel.
Men kan de tanden te poetsen met tandpasta bedoeld voor de behandeling van gevoelige tanden, die meestal Kalium nitraat, die kalmerend effect op de aangedane zenuwuiteinden in de tanden veroorzaakt
veiligheidsaspecten van het product:.
de bleekmiddelen verkregen van de tandarts of de toepassing van, die is gemaakt terwijl het bijwonen van de tandarts in-office service, zorgt ervoor dat het product heeft ADA zegel op het en heeft volle tevredenheid van de veiligheid. Hetzelfde afwezig is in op de toonbank.
Het product verkregen van tandartsen kantoor heeft 10% carbamide peroxide, waarbij de toegepaste bij tandartsen in-office producten hebben 35% waterstofperoxide.
Teeth whitening dienst aangeboden door tandheelkundige in-kantoor van cosmetische aard die het gebruik van per-oxiden, waarvan de toepassing wordt gemaakt op tanden en blootstelling aan laser lichtbron in aanwezigheid waarvan de peroxide actiever. Eén vereist 2-3 dergelijke procedure sessies. De verkregen resultaten zijn beter en snel.
De bleekmiddelen beschikbaar gesteld op de teller heeft geen ADA zegel, omdat de organisatie die betrokken zijn bij het doen van een dergelijke dienst van mening, dat de professionele zorg voor de persoon zeer gewenst is bij het gebruik van dergelijke chemische producten toepassing op zachte en gevoelige weefsels.
Als de veiligheid van de producten die met behulp van laserlicht niet ADA zegel te meten. Veel whitening tandpasta's verkocht aan de balie hebben ADA zegel van goedkeuring. Men kan inloggen op www.ada.org/prof/prac/seal/index.html te vinden welke van de tandpasta's ADA zegel hebben.
Er wordt verduidelijkt dat sommige fabrikanten zijn niet van toepassing op ADA krijgen zegel van goedkeuring. ADA is op vrijwillige basis, waarbij een goede controle van de veiligheid geëist en het vereist de uitgaven aan de zijde van de fabrikant toe te passen en te voldoen aan de door de ADA agentschap voorgeschreven normen, die zeer streng worden geïmpliceerd. Het zegel van ADA zorgt voor veiligheid en werkzaamheid factor van het product.
Teeth whitening producten niet mogen worden gebruikt bij zwangere vrouwen en personen die allergisch zijn voor peroxiden.
De witten van tanden producten zijn geen drugs, en dus niet binnen regulerende functies van de FDA.