Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Een begrijpen de risico's van het bleken van tanden?

Een begrijpen de risico's van het bleken van tanden?

 
Are u overweegt een nieuwe tandheelkundige make-over? In de loop van de vorige jaren, hebben een aantal twijfels geuit over de werkzaamheid en veiligheid van de tanden bleken proces. Van de ene kant van de wetenschappelijke gemeenschap verschillende onderzoeken in een groot deel van de mensen hebben aangetoond dat het proces is in feite zeer effectief en veilig. Aan de andere kant hebben verschillende studies geïdentificeerde risico's die afhankelijk zijn van de producten en systemen die worden gebruikt zijn.
Er lijkt een stevige stelling het glazuur van de tanden wordt niet nadelig wanneer de getroffen zijn bliksem middel bevat een zeer geringe aandeel van carbamide peroxide. In het onwaarschijnlijke geval van een hoger dan normale hoeveelheid aanwezig is, kan dit gevaarlijk zijn voor de glazuurlaag op de tanden te tonen. Dit kan echter worden gedwarsboomd door de fluoride-gehalte in de tanden lichter chemische samenstelling.
Alle folk niet dezelfde getuige bij dit proces te ondergaan, zoals sommigen hebben de neiging om kauwgom irritatie of acute gevoeligheid hebben. In dat geval is de aanbeveling uitsluitend om gewoon laten vallen het regelmatig gebruik van de tanden lichter product en het te gebruiken in plaats van alleen voor maximaal twee of 3 dagen per week.
Ook
Er dient te worden opgemerkt dat de tanden bleken industrie is echt concurreren met een groot aantal producten over de toonbank zijn vrij beschikbaar. Het is om deze reden dat veel tandartsen zijn zeuren dat hun geld wordt aangetast als potentiële patiënten de neiging om het zelf te doen. De patiënten echter het risico in sommige gevallen van incorrect toepassen van de producten etc. waardoor toegebrachte schade dragen. Als direct gevolg, een deel van de advertenties voor de doe-het bleken van tanden producten sterk betekenen dat alle potentiële gebruikers van een tandarts te raadplegen voordat het proces helemaal alleen.
Zijn er bezig met het bleken van tanden extra risico's? Ja zeker, beweert het andere deel van de cosmetische tandheelkundige gemeenschap. Ze zeggen dat dit kan inhouden;

  • Een slecht passend mondstuk tray die direct kan leiden tot irritatie van de zachtere mond weefsels. Het moet echter worden toegegeven dat deze voorwaarden niet duren voor een lange tijd en verdwijnt gewoonlijk ongeveer drie dagen na de voltooiing van de procedure.

  • De behandeling kan ook je tanden schaamteloos delicaat. Dit gewoonlijk slechts voor een korte periode van tijd, maar kan aanhouden langer in extreme gevallen en voor mensen die door zwartwerk of onbekende allergieën.

  • Het eten van voedsel en het drinken van vloeistoffen die kunnen verhogen of verhogen de gevoeligheid. Zeer koude sappen of een drankje hebben naar verluidt maakte de tanden voelen grappig en van invloed op de smaakpapillen.

    Het is altijd aanbevolen dat u uw parelwitte tanden reinigen met tandpasta die bestemd zijn voor gevoelige tanden en met kaliumnitraat, omdat dit helpt om een grote mate in rustgevende de zenuwuiteinden van de tanden. Deze praktijk moet niet lichtvaardig worden genomen als het een lange weg om een ​​aantal van de risico's die gepaard gaan met de tanden bleken te verminderen zal gaan. Aan het eind van de dag, uw meest verstandige keuze is om de aanbeveling van de tandarts te volgen.