Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Cosmetische tanden bleken procedures voor Bright Smiles:

Cosmetische tanden bleken procedures voor Bright Smiles:

 
cosmetische tanden bleken procedures voor lichte glimlach, is de wens van een ieder, die in het verleden de juiste zorg niet te doen van hun tanden. Een goede ogen contact en een lichte glimlach weerspiegelen uw echtheid en de persoon die u worden geconfronteerd leest het op een positieve manier.
Met de huidige vooruitgang in cosmetische tandheelkunde, is het niet nodig om de tanden onbedoeld verbergen, omdat cosmetische tandheelkunde neemt zijn plaats die tanden bleekt corrigeert zichtbare gebreken voorkomen van één tot een volledige glimlach, die nu ligt binnen handbereik degenen
groeiende vraag naar Teeth whitening:.
Vanaf het bleken van tanden markt feiten en cijfers beschikbaar zijn, wordt de markt ter waarde van ongeveer $ 600 miljoen met een groei in de range van 15 tot 20 procent. Naast het bleken van tanden procedure onder tandarts toezicht te laten uitvoeren, zijn er drogisterijen, supermarkten en online marketing websites detailhandel over de tanden toonbank whitening producten, variërend van tandpasta's naar andere doe het zelf kits met volledige instructies.
het bleken van tanden producten zijn over het algemeen onderverdeeld in twee categorieën van whitening tandpasta's, die helpen bij het verwijderen van alleen aan de oppervlakte vlekken. De peroxide gebaseerde producten in de vorm van gels, poeders en lotions eigenlijk het bleken.
Producten met behulp van peroxide zijn verkrijgbaar bij de tandarts, evenals producten over de toonbank. De aanbeveling van de Dental verenigingen is dat voor het bleken moet men de hulp van een tandarts te zoeken, zelfs terwijl de behandeling van een over de toonbank product. De reden hiervoor is, kan die bleken ongemakkelijk voor mensen met gevoelige tanden, een blootgestelde wortels en delicate tandvlees.
Meeste producten helpen bij het bleken van natuurlijke tanden, de reden hiervoor is ze bedoeld voor het bleken van natuurlijke tanden. In het geval dat er gekleurde vullingen in de tanden, kronen, facings of kunstgebitten, zal het bleken effect gedeeltelijk wit en andere kleuren van vullingen etc.
Gezien de aard van de tanden van de tandarts beoordeelt of bleken is geschikt voor het gebit, omdat verschillende soorten verkleuringen gedragen zich anders dan de whitening agenten.
Veel van de blekende producten bieden geen permanentie in de duur ervan; tengevolge men herhaalde bleken procedures ondergaan. Duur van het bleken afhankelijk van de procedure gekozen en hoe men zorgt voor de gebleekte tanden, afhankelijk van wanneer men rookt en wat men eet of drinkt
Bleken Procedure van Tandarts Toezicht.
De tandarts doet bleken in-office of adviseert een procedure at-home volgens onderstaande gegevens:
stoel-side bleken:
De tandarts begint whitening behandeling door het aanbrengen van een beschermende gel of zetten een rubberen schild voor tandvlees te beschermen tegen de inwerking van bleekmiddel. Een zure oplossing wordt aangebracht op de tanden voorlopige etsen doen. Hierna wordt de oxiderende stof is toegestaan ​​te handelen op het glazuur. Daarna worden de tanden worden blootgesteld aan fel laserlicht, die de werking van oxidatiemiddel snel maakt. Een dergelijke procedure wordt gedurende 3 4 zittingen elke vergadering van een halve minuut tot een minuut uitgevoerd. Deze procedure produceert uniforme bleken in vergelijking met thuis bleken.
Andere Procedure:
andere procedures moeten worden uitgevoerd voor het bleken van tanden zijn hieronder vermeld:
Bleken-pulp beschadigde tanden:
Thuis bleken (tandarts voorgeschreven):
Over-the-counter bleken kits:
Whitening strips: