Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Dentalcare, oorzaken en Treatments

Dentalcare, oorzaken en Treatments

 
Bleeding tandvlees is gebruikelijk voor de miljoenen Amerikanen die ervaren tandvleesproblemen. Onder deze tandvleesproblemen zijn gingivitis en parodontitis. Meestal is het gevolg van de ongeoorloofde overbrenging van plaques in het tandvlees. Er zijn een aantal andere ernstige medische aandoeningen geassocieerd met het tandvlees bloeden, zoals diabetes, leukemie, bloedplaatjes aandoeningen,
hartziekten en pancreaskanker. Er is behoefte aan controle ondergaan bij de eerste tekenen van bloedend tandvlees, zodat tandartsen in staat zijn om te weten wat de oorzaak is. Als het resultaat minder ernstig is, kan de patiënt minder belangrijke behandelingen ondergaan zoals tandreiniging. Als de arts in staat om vast te stellen dat het iets in verband met een ernstig geval was, zijn preventieve maatregelen gedaan.

Er zijn tekenen die wijzen op een persoon is met een parodontale aandoeningen. Hiertoe behoren: een slechte adem of slechte smaak die moeilijk te ontdoen van, gezwollen en bloedend tandvlees, moeite met kauwen, gevoelige tanden, tandvlees die ongewoon niet gehecht aan de wand van de tanden zijn, onstabiel montage van de tanden wanneer bijten en onstabiele montage van partiële prothesen.
Oorzaken
roken, diabetes, slechte mondhygiëne en stress behoren tot de oorzaak van het verhoogde risico van parodontitis. Er zijn preventie en behandeling van mensen die door deze ziekte. Zij worden geadviseerd om ten minste een keer op zijn minst te bezoeken hun tandarts of twee keer per jaar voor de gebitsreiniging. Dagelijkse mondhygiëne wordt ook geadviseerd. Wanneer een persoon borstels of flosses, dat vermindert de mogelijkheid van bacteriën op te bouwen in de mond.
Bijhouden van een schone mond en schone tanden is gezond en zorgt voor eenvoudiger eten. Het kan ook het vertrouwen toenemen wanneer glimlachen, het lachen, en praten. Het verzorgen van de mond is belangrijk op elke leeftijd, maar ouderen moeten speciale voorzorgsmaatregelen nemen zoals ze zijn in het bijzonder een hoog risico op complicaties met tanden en tandvlees.
We bespreken een aantal gemeenschappelijke problemen die senioren kunnen hebben met de mond zorg. Senioren moeten zich bewust zijn van deze problemen, zodat zij actief kunnen voorkomen, te identificeren en te behandelen. Zorgverleners moeten gezond gedrag stimuleren en helpen de senior als ze medische en tandheelkundige hulp nodig heeft.
Behandelingen
Het geheim van de perfecte witte tanden is regelmatig onderhoud van hen met een goede tandenborstel (hoeft niet duur, gewoon goed en geschikt zijn), geschikt tandpasta en de juiste techniek om je tanden te poetsen. Bloed van het tandvlees na een grondig poetsen is niet wat we het over hebben. Te hebben perfecte witte heldere tanden te poetsen hen
maar voorzichtig; het tandvlees zijn kwetsbaar. We willen geen witte heldere tanden met bloeden tandvlees. Maak uw tanden helder en gezond ook. Zorg voor hen en ze zullen je kauwen baan voor jaren dienen zonder een klacht. In plaats van te experimenteren met onze eigen dook ideeën raadpleging van een tandarts heeft betere resultaten zonder enige twijfel.
Om een ​​arts met regelmatige tussenpozen te zien kan niet alleen uw kostbare tanden te houden onder de zorg, maar ook helpen gezond te houden hen zonder een extra inspanning
Dus bent u klaar om uw reis naar wit helder tanden beginnen
doen:.?
tweemaal daags 1.Brush je tanden
2.Gebruik een goede tandenborstel dat is. zacht voor uw tandvlees.
3.Visit een tandarts een keer in de twee maanden en krijg je kostbare tanden advies van een deskundige.
4.Niet alle mensen hebben soortgelijke opstelling van de tanden, dus in plaats van het kopiëren iemands stijl van het poetsen van de tanden, vraag uw tandarts voor de juiste techniek
niet doen:..
1.Force uw tandenborstel op je tanden
2.Prick uw tanden met scherpe pinnen voor hen te reinigen.
3.Probeer elk ander merk tandpasta of tandenborstel op de markt beschikbaar. Dat zal niet helpen.