Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening Producten - Wat zijn de voors en tegens

Teeth Whitening Producten - Wat zijn de voors en tegens

 
Het kiezen van het bleken van tanden product te midden van de verschillende tanden whitening producten die vandaag beschikbaar zijn in de markt kan erg verwarrend zijn?. En sommige van de tanden whitening producten zijn niet het gewenste resultaat geven.
Als u de deskundigen te vragen, zullen ze je vertellen dat de beste methode voor het bleken van tanden is nog steeds door middel van uw tandarts. Niet alleen is het de beste, het is ook de meest effectieve en de snelste om wittere tanden te hebben.
Maar dan, niet alle mensen kunnen de kosten die bij elke behandeling veroorloven. Een ander ding dat hen belemmert uit te gaan naar de tandarts is angst. Het lijkt erop dat al in de kindertijd, tandartsen zijn een van de meest gevreesde persoonlijkheden die mensen niet willen tegenkomen. Deze angst gaat verder op in de volwassen jaren.
Hoewel tandartsen mensen niet adviseren om te kiezen voor het bleken van tanden producten, ze het allemaal eens te zeggen dat deze producten effectief zijn tot op zekere hoogte. Volgens studies, het bleken van tanden producten, indien regelmatig en consequent gebruikt kan resulteren in wittere tanden dat een tandarts-ondersteunde procedure kunnen overleven.
Een ander bijkomend pluspunt dat het bleken van tanden producten hebben is dat ze bevatten dezelfde ingrediënten die worden gebruikt in de professionele whitening. Twee van de actieve ingrediënten voor het bleken van tanden waterstofperoxide en carbamide. Beide zijn ook de ingrediënten die aanwezig zijn in sommige van de producten die worden verkocht in boodschappen en drogisterijen zijn.
Het enige voordeel dat bleekmiddelen voor tanden hebben meer dan professionele whitening is dat ze meestal zeer goedkoop zijn . Iedereen die zullen tuimelen over hen kan gewoon veroorloven om ze toe te voegen aan de lijst van hun fundamentele dingen.
meeste van deze producten kunnen worden gekocht voor $ 30 of minder. Vergelijk dit met de $ 100 of meer dat je moet betalen om de tandarts. Het zal u niet verbazen waarom mensen ze liever over de hoge kosten.
Toch bleken van tanden producten zijn te vinden naar een aantal nadelen hebben. Sommige van deze zijn:
1. Geschiktheid.
Teeth whitening producten tegemoet te komen aan iedereen. Maar verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Wat anderen gevonden om effectief kan niet werken voor anderen. Dit is een van de problemen die men tegenkomt met deze producten.
Er zijn mensen die gevoelige tanden en tandvlees hebben. De reactie op de producten is afhankelijk van de geschiktheid van de producten aan de personen die hen. Een optie zou zijn om verschillende producten te proberen totdat u de een die geschikt is voor u te vinden.
2. Sterke chemicaliën die worden gebruikt.
Je weet niet wat uw reactie op het product totdat u het hebt geprobeerd. Omdat je niet weet hoe gevoelig je tanden zijn, vindt u ook niet weet wat er kan gebeuren als je start met het gebruik van het product.
beter overleggen met uw tandarts voordat het kiezen van een bepaald product.
3. Lade kan niet passen.
De lade in je tanden is niet precies gemonteerd achter je aan. Zodat er een tendens dat het kan ofwel te groot of te klein.
Als het te groot is, de formule werkt mogelijk niet goed. Aan de andere kant, als het te klein is, kan het tandvlees bloeden en bijwerkingen die grotere problemen zal veroorzaken.
Wees er zeker van dat het bleken van tanden precuts u kiest is geschikt voor u. Als geen van hen werkt, dan misschien professioneel bleken van tanden wil.