Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Wat is de cyclus van Slechte Dental Health

Wat is de cyclus van Slechte Dental Health

 
? Dental gezondheid kan en zal invloed hebben op de algehele gezondheid, dus een goede tandheelkundige zorg leidt tot een goede tandheelkundige gezondheid is belangrijk. Bij Bright Side Dental, een Michigan familie tandarts, is de zorg van de tanden benadrukt bij alle patiënten.
De eerste zorg dat Artsen Gershonowicz en Neme benadrukken is het begrip van tandbederf. Verval gebeurt er als plaque, hetgeen een kleverig materiaal dat zich vormt op de tanden, gecombineerd met het zetmeel en suikers uit het voedsel gegeten. Deze combinatie levert een zure stof die kan eten door middel van het tandglazuur. De eerste stap wordt voorkomen en tandbederf te poetsen twee keer per dag en dagelijks flossen. Door het vermijden van zoete snacks en high-suiker drankjes, en door het eten van gezonde voeding, kan u helpen om verval te voorkomen.
Een andere zeer belangrijke stap in het behoud van een uitstekende tandheelkundige gezondheid is ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen te bezoeken hun tandarts voor een regelmatige reiniging en check-up om de zes maanden. En er zijn ook mensen die zijn gevonden dat ze een groter risico voor orale ziekten, en ze moeten tandheelkundige check-ups vaker hebben, zoals voorgeschreven door hun tandarts. Diabetes, zwangerschap, parodontale en tandvleesaandoeningen, tabak en alcohol gebruik, slechte mondhygiëne en bepaalde medische aandoeningen zijn vaak factoren die uw tandarts en mondhygiënist zal overwegen bij het voorschrijven van hoe vaak u uw reguliere gebitsreiniging moeten krijgen en check-up.

ervoor zorgen dat u en uw gezin krijg je regelmatige check-ups is een zekere manier om te helpen uw tanden en tandvlees gezond. Dit zal ook de tandarts een vroege kans om eventuele andere problemen, zoals tandvleesaandoeningen, mondkanker of holten te detecteren. De zekere manier om een ​​uitstekende mondelinge gezondheid te houden is om de tandarts per zijn of haar instructies te bezoeken.
Er zijn verschillende redenen om tand gevoelig voor warmte, koude en hard kauwen te zijn. Tandhalsgevoeligheid is niet ongewoon, omdat het invloed heeft miljoenen mensen. Kortom, gevoelige tanden treedt op wanneer ongemak of pijn wordt ervaren op de tanden van snoep, koude lucht, warme en koude dranken of voedingsmiddelen. Het kan ook worden ervaren van flossen of borstelen. Raadpleeg uw tandarts als u een dergelijk ongemak ervaren, zoals gevoelige tanden kunnen worden behandeld.
Gum ziekte heeft vele symptomen, en u moet uw tandarts te bezoeken als je een van hen te observeren. Vaak zal het eerste teken zijn rood en gezwollen tandvlees dat bloedt gemakkelijk, en frequente slechte adem. Latere stadia kan manifesteren in een verandering in de mond zit of een verandering in de manier kunstgebit of boventonen passen. U zult merken dat je tandvlees beginnen te scheiden van de tanden. Ondanks het feit dat tandvleesontsteking is nogal ernstig probleem, is het niet moeilijk te voorkomen.
Er zijn twee belangrijke fasen van tandvleesaandoeningen, gingivitis en parodontitis. De eerdere fase, die gingivitis genoemd, te behandelen en kan worden teruggedraaid als ontdekt en tijdig goed behandeld. De meer ernstige en gevorderd stadium van tandvleesontsteking heet parodontitis. Deze fase vaak onomkeerbaar omdat het ook botverlies. De meest voorkomende oorzaak van parodontitis is het falen om adequaat zorg voor de tanden en tandvlees
Denk aan de drie stappen die zullen helpen met uw mondgezondheid. Poetsen twee keer per dag, dagelijks flossen en regelmatig te zien van uw tandarts voor uw check-ups. Dit zijn de meest effectieve manieren om kauwgom ziekte te voorkomen, op te slaan uw tanden en, op zijn beurt, uw algehele gezondheid te beschermen.
Bright Side Dental zal gunstig elke afspraak die u nodig heeft voor uw tandheelkundige zorg plannen. Met tandarts kantoren in Canton, Livonia en Sterling Heights die avond en zaterdag afspraken te bieden, is het gemakkelijk om uw hele gezin plannen voor hun noodzakelijke check-ups en behandeling.