Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Idol White Teeth Whitening Pensioenen Is de hype gerechtvaardigd

Idol White Teeth Whitening Pensioenen Is de hype gerechtvaardigd

 
? Idol wit lijkt te hebben een revolutie teweeggebracht in het hele idee van het bleken van tanden. Velen beschouwen het niet als zomaar een bleken van tanden pen. Ja, hoeveel is deze hype gerechtvaardigd? Is het echt beter dan andere whitening systemen die momenteel beschikbaar zijn? Lees verder om erachter te komen.
Idol wit is het meest bekend als gevolg van de goedkeuring door de Kardashian zusjes. Maar een celebrity endorsement is zeker niet genoeg om de ongelovige massa's van de wereld van vandaag te voldoen.
Waarom gebruiken? Het zou een zorgeloos op weg naar wittere tanden. Het product is eenvoudig te gebruiken, helemaal niet rommelig en zeker goedkoper dan naar een tandarts voor het probleem. Terwijl veel tand whitening producten zijn niet goed voor gevoelige tanden heeft echter een dergelijk probleem niet zijn gemeld bij Idol wit. Het is snel en kan zelfs gebruikt worden als je in een rush in de ochtend. Het kan zo weinig als 30 seconden duren om het toe te passen.
Hoe werkt het? De gel wordt vooraf geladen in de pen en alles wat je hoeft te doen is toe te passen op je tanden met behulp van de pen applicator. U doet dit twee keer per dag en het duurt niet te lang ofwel. Dit maakt het erg handig en tijdbesparend omdat er altijd belangrijkere dingen te doen met je tijd.
Is de hype gerechtvaardigd? De resultaten variëren en zijn afhankelijk van hoe slecht je tanden zijn gekleurd. Dus sommige vlekken zal langer en meer toepassingen te nemen te verwijderen dan anderen.
Sommigen zeggen dat er binnen twee weken kan je prachtige resultaten te zien. Veel Idol White product reviews beweren dat het maakt de tanden bijna acht tinten witter. Hoewel, om zo'n radicale verschil te vinden, moet u wellicht het bleken van tanden pen te gebruiken voor een langere periode.
Over het geheel genomen, kan Idol White minder tijdrovend en goedkoper dan de meeste andere vergelijkbaar huis tanden whitening producten zoals trays en strips. Het is ook een veilige optie.