Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > De risico's In Teeth whitening Whitening

De risico's In Teeth whitening Whitening

 
Teeth is zo gewoon als het is populair vandaag en relatief veilig en pijnloos voor de meeste mensen. Maar zoals met alles wat het doet een aantal risico's opleveren en er zijn een paar dingen in gedachten te houden voordat u besluit om de tanden te bleken te proberen.
Een van de meest regelmatig gezien bijwerkingen van het bleken van uw tanden is een toename van gevoeligheid. Zelfs als je niet vaak last van gevoelige tanden soms in het begin van het bleekproces, kan irritatie van de zachte weefsels optreden. Dit kan worden veroorzaakt door slecht passende mond trays in plaats van de gel en wordt vaak van korte duur. Het wordt aangeraden om niet de bitje langere tijd. Als u last heeft van de gevoeligheid moet u gebruik maken van de whitening proces voor een paar dagen te stoppen voordat u verder gaat.
De meeste mensen vinden het vrij pijnloos, maar dan vinden dat ze steken krijgen als ze dan eten warm of koud voedsel moet dit op korte termijn en moet bedaren naar beneden. Om dit gebeurt u zoveel mogelijk te beperken moet zeer warm of zeer koud voedsel te vermijden gedurende 48 uur. Mocht u vindt dat uw tandvlees voel me een beetje geïrriteerd, maak je geen zorgen als het vrij snel moeten verdwijnen. Je bent veel meer kans om ongemak of problemen ondervinden als u lijdt aan gebarsten tanden of tandvleesproblemen.
Als je last hebben van gevoelige tanden, met behulp van een speciale tandpasta met kaliumnitraat zal helpen verlichten van de pijn gevoeld door de zenuwuiteinden en kunnen je tanden minder gevoelig is en in staat om te worden gewit zonder ongemak te maken. Vermijd hoge sterkte gels of iets boven de aanbevolen 16% door de FDA. Het is op eigen risico met behulp van iets meer dan thuis. Vooral omdat zwaar verkleurde tanden langer en vaker toepassingen kan het nodig zijn is het het beste om het zekere voor het onzekere en kiezen voor een lagere sterkte gel.
Het bleken van tanden kan ook leiden tot wat door tandartsen is bekend als ' Technicolor 'tanden. Dit is als de persoon dentale restauraties, facings, kronen of doppen, deze niet kunnen worden verlicht, zodat als de persoon ondergaat een whitening behandeling met deze zal resulteren in het hebben multicolored tanden natuurlijke kleur van de tand zal hetzelfde tijdens verblijf de natuurlijke tanden worden verlicht. Als u tandheelkundige werk en willen proberen bliksem is het het beste om advies in te winnen van een tandarts om te kijken naar andere manieren om te fleuren uw glimlach.
Nemen van de bovengenoemde risico's in aanmerking, zolang je hebt een overleg met uw tandarts om te controleren of uw tanden gezond zijn en er geen onderliggende problemen, het bleken van tanden is over het algemeen veilig voor iedereen en helemaal niet problematisch. Bij het maken van uw beslissing, reasearch de producten en bedrijven, zorg ervoor dat u een door de FDA goedgekeurd kiest het bleken van tanden kit, zal dit ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat zou moeten zijn.