Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Slechte adem Probleem met Tandbederf

Slechte adem Probleem met Tandbederf

 
Dat is een heel goede vraag, hoe te genezen slechte adem wordt veroorzaakt door cariës mis? Het is er een die niet gemakkelijk wordt beantwoord, maar dit korte artikel zal een aantal goede tips en suggesties om dit probleem te overwinnen.
tandbederf bij kinderen wordt voornamelijk veroorzaakt door bacteriële infectie, en bacteriën die normaal in het buitenoppervlak van de tanden bevinden ontlenen hun voedsel van dranken en voedingsmiddelen die worden genomen. De zuren die door deze bacteriën gevolgen van de bekleding van de tand, genaamd glazuur.
Mensen gaan naar de tandarts voor regelmatige controles, of omdat u een tandpijn of een ontsteking van het tandvlees. De tandarts neemt x-stralen, en dan vaak geef je het verschrikkelijke nieuws - dat een holte heeft. Maar je hoeft geen zorgen te maken. Voor een paar honderd dollar, kan de laatste vulmateriaal in de mond worden gelegd en het probleem is opgelost.
Gevoelige tanden lijden is onnodig en kan worden vermeden. Er zijn een aantal manieren hoe je wijdverspreide pijn in te dienen klachten tijdelijk te behandelen en kan het probleem oplossen. De permanente oplossing voor gevoelige tanden kunnen alleen worden bereikt als we de werkelijke oorzaken van gevoelige tanden begrijpen.
Gaatjes krijg je start teken dat kleeft aan het oppervlak van een tand en voedsel voor bacteriën. De bacteriën en bepaalde zuren breken het gehele oppervlak van het tandglazuur, waarbij een gat dat aansluit aan de stof holten. Het verval verspreidt dan die van de tand.
Tandbederf begint vele generaties terug. "De zwakte van calcium tekort is van vader op zoon doorgegeven. Volgens dezelfde vaderlijke patroon van 'slechte voedingskeuzes," elke nieuwe oogst van de baby's wordt zwakker. "De zonden van de vaders worden doorgegeven aan de derde en vierde generatie." De zwakte wordt niet veroorzaakt alleen maar door een gebrek aan calcium, maar het gebrek aan vetoplosbare vitaminen en water oplosbaar zijn. "Toen Dr. Price analyseerde het voedsel wordt gebruikt door geïsoleerde primitieven vonden dat er ten minste vier maal Water-oplosbare vitaminen, calcium en andere mineralen, en ten minste tienmaal meer vet-oplosbare vitaminen in dierlijke voedingsmiddelen zoals boter, eieren, vis, schaaldieren en orgaanvlees.

meeste kinderen ervaren tandheelkundige gezondheid problemen op een bepaald punt dat professionele aandacht vereist. Behandeling opties voor het verval van elk individueel kind kan variëren, afhankelijk van hoe ver de ziekte heeft progressed.The American Dental Association beveelt aan dat kinderen hun eerste bezoek aan een tandarts voor hun eerste verjaardag. een bezoek aan de tandarts zal u helpen het kind de cariës risico te beoordelen.
tandbederf ontstaat wanneer voedingsmiddelen met koolhydraten (suikers en zetmeel), zoals melk, pop, rozijnen , cakes of snoep vaak op de tanden. Bacteriën die leven in de mond ontwikkelt in deze levensmiddelen, waarbij zuren als gevolg. Gedurende een periode van tijd, deze zuren vernietigen tandglazuur, waardoor tandbederf.