Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening opties voor die Picture Perfect Smile

Teeth Whitening opties voor die Picture Perfect Smile

 
In de modewereld is er altijd een oorlog tussen stijlen. Iedereen heeft zijn eigen mening over wat in en whats out; wat oud en wat nieuw is; wat hot en wat niet en wat aanvaardbaar is. Kapsels te houden te veranderen en trends niet te lang duren. Hetzelfde geldt voor de make-up, schoenen, accessoires en zelfs piercings. Eén ding echter dat iedereen moet en niemand ooit zou overwegen gedateerd of uit de mode is Teeth Whitening!
Teeth Whitening is een veel voorkomende praktijk over de hele wereld en de verschillende manieren om wittere tanden neemt toe . Met het gebruik van whitening tandpasta, bepaalde vormen van tandenborstels en zelfs whitening kauwgom kunt u uw tanden te verlichten door een schaduw of twee. Voor meer hardnekkige vlekken zijn er andere sterker en meer effectieve methoden van het wegwerken van vlekken en verkleuringen in het gebit.
Vlekken en verkleuringen in de tanden kunnen worden veroorzaakt door tabak dat is gekauwd of gerookt; het drinken van koffie, frisdrank, thee of rode wijn; het eten van kersen en bosbessen of andere zeer gepigmenteerd voedingsmiddelen en; door ophoping van tandsteen deposito's. Dat zijn de oppervlakte vlekken. Interne vlekken verkleurde tanden veroorzaakt door:
leeftijd;
het antibioticum tetracycline die kan geweest zijn wordt gebruikt gedurende de tijd dat de tanden worden gevormd;
trauma;
wanneer de tooths zenuw overlijdt of;
te veel inname van fluor gedurende de tijd tanden vormden.
Er zijn over de toonbank producten die een lage concentratie van een peroxide-gebaseerde whitener gebruiken, de Do-It-Yourself-kits of Take-Home Teeth Whitening producten. Zij hebben bewezen te werken en kan lang duren (met de juiste zorg natuurlijk). Enkele voorbeelden zijn:
strips Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en handig. De strips zijn dun, flexibel stukken plastic die zijn bekleed met waterstofperoxide aan één zijde. Je stopt het gewoon op je tanden meestal 30 minuten, twee keer per dag gedurende 2 weken. De keerzijde is geïrriteerd tandvlees die optreedt als de strip raakt uw tandvlees, dus wees voorzichtig.
Whitening Gel en Lade Deze gels zijn vrijwel hetzelfde gels een tandarts gebruikt, behalve dat je het te doen op uw eigen thuis. De kant is het bedrag dat u zult uiteindelijk bespaart. De keerzijde is dat het niet zo effectief kan zijn in vergelijking met het krijgen van het gedaan bij de tandarts, omdat de lade /mondstuk moet goed passen en afdichten van het tandvlees. Sommige trays zijn gemaakt van een buigzaam materiaal, gewoon laten weken in warm water en druk om je tanden voor een nauwe pasvorm. Andere kits bieden op maat gemaakte trays in de vorm van mail-in impressies. Bij het gebruik van gels, vergeet niet om de instructies goed te lezen en te doen wat onderzoek op wat je wel en niet kan daarna doen. Ook verwachten dat een aantal tanden en tandvlees gevoeligheid als je zou als de tandarts heeft de procedure.
Whitening Pennen Deze bleken van tanden producten komen in de vorm van een pen met een kleine borstel applicator op het puntje. De pennen zijn gevuld met bleekgel dat je gewoon laag op je tanden. Er wordt gezegd dat onmiddellijk werken en resultaten blijkt ook, maar merkbaar wittere tanden, gebruik tweemaal daags gedurende ten minste een week aanbevolen.
Als je niet wilt dat de bleken thuis te doen, dan kunt u ook verschillende whitening behandelingen van tandartsen en plaatsen zoals de Cosmetische Tandheelkunde en Laser Centrum:
Implantaten en Dental Veneers Deze vormen van cosmetische chirurgie zijn betere opties voor mensen met ontbrekende tanden die willen ook hun tanden gebleekt. Er zijn verschillende opties voor implantaten en veneers, welke procedure je gedaan hebt, hangt af van de vraag of youre het hebben van een enkele tand, bovenste of onderste tanden of veelvouden.
Laser Teeth Whitening Dit is de beste optie voor mensen met een gevoelige tanden. Laser bleken van tanden behandelingen kunnen goede resultaten te bereiken in slechts een bezoek, zodat je niet hoeft te bleekgel over en weer gebruiken die uw tanden en tandvlees kunnen irriteren.
Er zijn veel keuzes en soms andere procedure uit te werken beter voor verschillende mensen, maar het enige wat dat is het beste voor ons allemaal is wittere tanden.