Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Copywriting Makeover: Lokale Dierenarts Verhoogt Zaken via het web

Copywriting Makeover: Lokale Dierenarts Verhoogt Zaken via het web

 
Na enkele jaren voor een prominente, lokale veterinaire praktijk dat meerdere vestigingen had, Dr. Wendi Lily-Bare besloot dat het tijd om uit te gaan in haar eentje was. Ze ingericht om één van de kleinere klinieken die het mogelijk maken ze de bestaande naam en uitrustingsbedrijf bij kopen. Echter, de huidige website niet opgenomen in de koop toe.
Met een goed begrip van hoe belangrijk een hooggeplaatste website is om een ​​lokale, kleine bedrijven, Dr. Lily-Bare snel begonnen met het maken van plannen voor de creatie van haar online aanwezigheid. Die plannen omvatte het gebruik van de kopie (tekst) die emotioneel verbonden met haar bezoekers van de site en toonde duidelijk aan waarom ze het huisdier Vrienden zouden verkiezen boven alle andere beschikbare veterinaire klinieken in de stad.
Onderzoek naar de beste opties voor Keyphrases

Zoals het geval is met alle zoekmachine optimalisatie (SEO) copywriting, de eerste stap in het proces van het creëren van de Pet Friends site is om de beste sleutelzinnen onderzoek voor gebruik in het kopiëren en labels.
Dezelfde trefwoorden ook worden gebruikt bij de ontwikkeling van de kliniek lokale Google bedrijf. Dit zou plaats Dr. Lily-Bare's om potentieel te komen in het hoofdstuk "Local Business Results 'van Google wanneer iemand getypt in een keyphrase met betrekking tot een van haar pagina's.
Omdat het een lokaal bedrijf in een relatief kleine stad, hebben we besloten om te werken met algemene veterinaire gerelateerde termen en bevestig wat als een "geo-modifier 'om ze genoemd. (Lokale bedrijven moeten hun specifieke locatie bevatten om onkruid uit de vooruitzichten die buiten hun regio.)
In principe hebben we gezocht naar trefwoorden zoals "dierenarts" of "dierenkliniek" en voegde de exacte locale, die in dit geval was Northeast Columbia, South Carolina. Na het samenstellen van een lijst van goede zin kandidaten, we verdelen ze onder de site pagina's.
Hook De vooruitzichten vanaf het begin

Hoewel veel mensen geloven schriftelijk exemplaar is alleen van toepassing op de individuele webpagina's, is er eigenlijk een andere stap die is net zo belangrijk. Het schrijven van de titel en beschrijving tags voor elke pagina is van vitaal belang bij het veiligstellen van die eerste klik.
Wat gebeurt er als je naar Google of een andere motor en een zoekopdracht? U bent voorzien van een hele pagina vol met mogelijke websites die zouden kunnen voldoen aan uw behoeften. Hoe bepaal je welke te klikken? Door het lezen van de titel en beschrijving van elke site op de pagina.
Dierenartsen die title-tags die flauw zijn (zoals Veterinary Services, Vet in Baltimore, Huisdier Spoedeisende hulp) hebben zich geen gunsten doen. Er zijn manieren om trefwoorden op te nemen en nog steeds een verbinding maken met uw prospects. Bijvoorbeeld, Pet Friends 'Home page title tag leest:
Omdat ze Family