Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Minneapolis Tandarts, Best Tandpasta, Minneapolis Dentists

Minneapolis Tandarts, Best Tandpasta, Minneapolis Dentists

 
Minneapolis Tandarts | Wat voor soort tandpasta moet ik gebruiken?
Iedereen moet tandpasta om te zorgen voor hun tanden. Je just cant borstel zonder dat, tenzij het is een ongewone situatie, en theres geen manier om het even welke tandpasta. Er zijn verschillende soorten tandpasta, elk specifiek voor een bepaalde behoefte.
Dit houdt in dat u een bijzondere voorwaarde die vereist dat het kopen van iets anders dan de gebruikelijke over de toonbank, supermarkt merken. Om erachter te komen welk type van tandpasta is het beste voor u, moet u om uw tandarts te praten. Echter, als dit niet mogelijk is, dan is hier een korte handleiding om u te helpen uw beslissing.
Voor gevoelige tanden
tandpasta voor gevoelige tanden zijn voor degenen die de tanden pijn als je iets koud of te warm eten. Deze tandpasta bevat aanvullende ingrediënten zoals kaliumnitraat dat een zout element dat de zenuw tegenhoudt te gevoelig voorkomt de pijnprikkels van reizen langs de zenuwen. Een ander bestanddeel strontiumchlorideoplossing welke gaten pluggen of poriën langs de dentinelaag te voorkomen pijn van het bereiken van de zenuwen. Met andere woorden, deze tandpasta is bedoeld om je tanden te ongevoelig.
Whitening Tandpasta
Dit is een tandpasta zogenaamd om dromen waar te maken door te beloven een betere en witte glimlach. Ze kunnen heel schurend zijn dus kijk uit welk merk u kiest. Als dat het glazuur vernietigt, dan heb je een groter probleem, dat een niet-zo-witte glimlach. Het tandglazuur is het deel van de tand die vlekken. Stelt u zich een dun stuk papier en een steen. Als de steen is ruw op het papier, zal het een gat dwars door het papier te beschadigen onomkeerbaar. Dit is hetzelfde concept. Dus, moet je uiterst voorzichtig over welke whitening tandpasta te komen nemen. Praat met uw tandarts om uit te vinden uw andere opties.
Childrens Tandpasta
Kinderen, vooral peuters, willen een zoete smaak tandpasta om de hele borstelen activiteit aantrekkelijker te maken. Je moet men ervoor gekozen dat niet te zoet, omdat ze zou kunnen inslikken. Terwijl kinderen tandpasta kan veilig te slikken, is het misschien een gewoonte te starten. Als zodanig, met een kleine hoeveelheid, de grootte van een erwt, je kinderen leren poetsen met dergelijke tandpasta. Transition langzaam, en ze gewoon het verschil merken.
Supermarkt Standard Tandpasta
Heres als het een beetje ingewikkeld te krijgen. Er zijn tandsteen controle, fluoride verbeteren, totale bescherming, anti-bacterieel, en zelfs alle natuurlijke tandpasta. fluoride, tandsteen controle en anti-bacterieel - Idealiter moet u een tandpasta die het allemaal heeft te krijgen. Als er één vindt u dat heeft het allemaal, dan is dat is de tandpasta je zou moeten krijgen. Probeer de kleine omvang eerste om het te testen, voordat u een upgrade naar de grotere maten.
Een lijst van de ingrediënten die je moet zoeken in uw tandpasta zijn:
Abrasives die niet te hard om u te helpen verwijderen van vlekken van eten of drinken
Smaakstof en Color - dit is slechts het te proeven en er beter uitzien
Fluoride - om tandbederf te voorkomen
antibacteriële middelen en enzymen
voor alle natuurlijke tandpasta's, zijn er andere ingrediënten die je zult verrast te vinden zoals gember, olie of zeewier extract.