Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Waarom Cover Your Smile When You Can Get A Perfect gebit

Waarom Cover Your Smile When You Can Get A Perfect gebit

 
Of is het een inspirerende glimlach of een dreigende grijns, we weten allemaal hoe de tanden van een sterke indruk kan uitbrengen. Het is algemeen bekend dat we alleen één permanente gebit, dat bedoeld duren een levensduur krijgen. Dus mensen moeten letten als het gaat om hen. Uit een enquête blijkt 50% van de wereldbevolking is niet gelukkig met hun glimlach. Zij geloven dat de tanden zijn de reden van hun verlegenheid. Fort Lauderdale cosmetische tandheelkunde kan u helpen in deze situatie. Een Fort Lauderdale tandarts kan je tanden te herstellen met het oog op een vlekkeloze glimlach.
Er zijn een aantal andere fascinerende feiten over tanden die de meeste mensen zijn zich niet bewust van. Hier zijn een aantal die u kan helpen een goede verzorging van uw tanden te nemen:
1.Als je een tand verliest als gevolg van een hersenschudding of in enig ander ongeval, dan zijn er kansen om opnieuw implanteren van de tanden binnen 30 minuten. Het enige punt is dat de tand moet worden in één stuk. Tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis, probeer kalm die veel bloedverlies wordt voorkomen blijven. Wees voorzichtig bij het vasthouden van de tand alleen door zijn en grondig afspoelen met warm water. Dental experts zal voorstellen kauwen een zakdoek voor vijf minuten dan het plaatsen van de tanden weer op zijn plaats. Met deze praktijk, zul je nooit een tand verliest altijd.
2. Het tweede feit is ten aanzien van voedingsmiddelen met zuren. Het is niet alleen lief dat tandbederf veroorzaakt, maar zure voedingsmiddelen zijn ook verantwoordelijk. Het is beter je tanden niet te poetsen na het eten van zure maaltijden of dranken zoals sinaasappelsap. Het interessante is dat zuur veroorzaakt het glazuur te verzachten en borstelen tast de buitenste laag, waardoor de tanden gevoeliger voor bederf. Om deze toestand te voorkomen, kunt u eiwitrijk voedsel dat de zure aura van uw tanden kunnen neutraliseren eten.
3.Het derde is ongeveer tanden behandelingen. We weten allemaal hoe ondraaglijk een tand kan krijgen. Het uitgraven of behandeling van een tand kan nog pijnlijker. Er is echter een behandeling genaamd de YAG. Dit is in feite een tand operatie die laser die de rotte weefsel onder de tand te richten in dienst heeft. Deze behandeling is volledig vrij van pijn, is er geen noodzaak voor de toepassing van anesthesie. Plus, kan de patiënt worden gespaard van de paniek van boren.
4.There zijn mensen die misschien nooit weten dat, naast andere bijwerkingen, kan drugs echte schade aan de tanden veroorzaken. Drugs kan een chemische stof in onze systemen die kunnen leiden tot euforie ontladen. Binnen een jaar tijd, ervaart de gebruiker gevoelige tanden. Dit kan heel gemakkelijk leiden tot een permanent verlies van tanden, een voorwaarde genoemd als de "meth mond". Als de situatie toeneemt, kan de pijn leiden tot een volledige mond extracties en de persoon zou kunnen hebben om permanent kunstgebit dragen.
Dit waren enkele van de feiten die publiek moet weten om een ​​goede verzorging van zijn tanden te nemen . Houden aan hen, en u zult uw parelwitte blanken hebben voor een zeer lange periode van tijd.