Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Nuttige informatie On Teeth Whitening In Columbus

Nuttige informatie On Teeth Whitening In Columbus

 
There is niets als het hebben van een helder, wit en mooie glimlach om het vertrouwen toe te voegen aan je persoonlijkheid en uitstraling. Na verloop van tijd zal je tanden verkleuren als gevolg van een aantal factoren. Deze kunnen onder meer de voedingsmiddelen en dranken die we consumeren zoals koffie, sigaretten en tabak roken, veroudering, slechte mondhygiëne, en sommige medicijnen genomen. Echter, met de vooruitgang van de tandheelkundige zorg en cosmetische tandheelkunde, tanden bleken procedures zijn beschikbaar om te helpen fleuren uw glimlach. In Ohio, zijn er een aantal tandartsen die bleken van tanden in Columbus bieden.
Met de vele tanden bleken procedures die beschikbaar zijn, zijn er twee belangrijke methoden die worden gebruikt door tandartsen op een professionele basis. In Ohio, worden Columbus bleken van tanden procedures aangeboden door verschillende tandartsen met behulp van opties, die kunnen bestaan ​​uit het bleken bij de tandartspraktijk en het bleken van uw tanden thuis met behulp van de kits wordt verstrekt door uw tandarts met aanwijzingen voor gebruik. Echter, de meest populaire methode is de in-office-optie, die wordt gedaan in een gecontroleerde en veilige omgeving, en er zijn veel verschillende types of merknamen.
Als je aan het doen zijn in-office bleken van tanden in Columbus, Ohio, zal uw tandarts eerst een overleg met u over de procedure, die meestal snel gedaan kan worden, vaak in één bezoek. Columbus het bleken van tanden zijn meestal eenvoudig, effectief en pijnloos en duren ongeveer een uur. Het begint met een tandheelkundig examen en de voorbereiding van uw tandvlees met het schoonmaken en het verwijderen van tandplak. De tandarts kan een foto van uw tanden te nemen, zodat de kleur kan worden gemeten aan de schaduw gids. De gel wordt vervolgens toegepast op uw tanden en ofwel warmte of licht, zoals laser worden toegepast op het versnellen van de whitening proces. Als je de Columbus tanden whitening in-office procedures, zult u merken onmiddellijke resultaten en meestal, zal uw tanden zes tot tien tinten witter geworden.
Terwijl het verkrijgen van de in-office bleken van tanden in Columbus is een aanrader, kan uw tandarts suggereren met behulp van de at-home Columbus bleken van tanden procedures onder bepaalde omstandigheden en als u minder tijd te besteden bij de tandarts kantoor . Je wordt verplicht om een ​​speciaal ingericht mond-tray, die is gevuld met een gel voor een periode van ongeveer twee weken voor maximaal een uur per dag of 's avonds te dragen. Het is essentieel dat u de kits verstrekt door uw tandarts goed te gebruiken om de gewenste resultaten te bereiken.
Er zijn een aantal voordelen aan het krijgen van uw tandarts te doen van uw tanden bleken in Columbus in plaats van het gebruik van over de contra-producten. Deze omvatten uw tandartsen kennis en ervaring in het doen van meerdere tanden bleken procedures vooral de in-office bleken, dat is de veiligste vorm beschikbaar om uw tanden te bleken. Daarnaast kunt uw tandarts tonen u een whitening schaduw gids om u een idee van wat de nieuwe kleur van uw tanden eruit moet zien te geven. Als u gevoelige tanden, die kan worden beïnvloed door de tanden whitening procedures, je tandarts kan aanbevelingen over hoe om te gaan met deze zorg te maken.
Bij het gebruik van Columbus tanden bleken procedures, moet u zich ervan bewust dat de resultaten zullen afhangen van de schaduw van uw tanden voordat het proces. Echter, de meeste mensen zijn meestal tevreden met het resultaat. In het algemeen is de professionele opties voor het bleken van tanden in Columbus veilig, eenvoudig met positieve en langdurige resultaten.