Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Duluth Duluth Tandartsen Tandarts Otc Whitening Safe

Duluth Duluth Tandartsen Tandarts Otc Whitening Safe

 
? Zijn over de toonbank whitening systemen veilig
Er zijn veel over-the-counter whitening (OTC) producten voor de tanden in de markt?. De kwestie van de veiligheid is het kristal de meeste van hen kan het glazuur van je tanden aantasten. Dit betekent dat het verzwakt je tand en maakt het kwetsbaar voor trauma. Bijvoorbeeld, iemand geraakt u per ongeluk op de mond, als de tanden niet sterk genoeg is, zal breken, chip of barsten onder druk. Het zou zeer jammer zijn als dit gebeurt in het belang van schoonheid en een witte glimlach.
Er is één product gemaakt door Crest, dat is goedgekeurd door de FDA, maar het hoeft niet te betekenen dat is beter dan naar een cosmetisch tandarts voor behandeling. Zeker, zal het goedkoper op de korte termijn echter te zijn, wordt de lange termijn effecten niet gegarandeerd volledig veilig te zijn. Bovendien is de begeleiding en toezicht van een professional moet je zelfs met OTC bleken van tanden systemen.
Een van de redenen van de veiligheid factor is onder vraag is niet omdat tandartsen willen dat de zaken, maar meer vanwege het misbruik van de OTC het bleken van tanden kits is uit de hand. Het zou niet slecht als de resultaten en de na-effecten waren vergelijkbaar of zelfs beter dan een professionele behandeling, maar het is niet.
druk om witter, model-perfecte glimlach hebben veroorzaakt zelfs de meest volwassen volwassenen opzij te gooien veiligheid en zorg in ruil voor de perfecte glimlach. Is het echt de moeite waard? Aan het eind van de dag, zult u blij zijn om nog een dagelijkse activiteit toegevoegd aan je hygiëne routine, zelfs als dat betekent dat mogelijk blijvende gebit schade?
Op dit moment, de American Dental Association of ADA keurt het gebruik van een 10% carbamide peroxide oplossing verschaft een aangepast lade wordt gebruikt. De reden waarom je nodig hebt om te worden gemonteerd voor een lade is omdat een slecht ingerichte tray zal enige oorzaak u wanhoop in de nabije toekomst. Mogelijke problemen zijn irritatie van het tandvlees en zacht in de mond weefsels.
Als je de mond bewakers die komen met een take home tand whitening kit te gebruiken, je in gevaar bent van allergie problemen of meer geld uitgeven aan gel om u te helpen omgaan met de pijn van gevoelige tanden. Als u een tandarts voorafgaand aan het kopen van een OTC bleken van tanden kit te raadplegen, kunt u een diagnose van het feit of u een behandeling eerst nodig hebt, of gewoon een mouthy guard maakte. Uw tandarts kan u ook helpen met de bijwerkingen door het verlagen van de concentratie van de chemicaliën die worden gebruikt.
Om samen te vatten, kunt u een OTC bleken van tanden kit proberen, maar het is niet aan te raden dat u het solo doen. U hebt de hulp van een professionele en gekwalificeerde tandarts vóór, tijdens en na het gebruik van de kit. Je hebt ook om zelfdiscipline te oefenen in het gebruik van de OTC-kit. Als je het overdrijven, bent u openlijk uitnodigend gebitsproblemen.
De wens om een ​​betere glimlach dan de persoon die je de behoefte voelen om te concurreren met iets dat moet onder controle worden gebracht hebben. Een van de beste manieren om dit te doen is door het plannen van een overleg met u familie tandarts of cosmetische tandarts. Ook voorkomen dat deze tandartsen die zijn allemaal positief en gung-ho in het boeken van een whitening procedure voor jou, zelfs zonder een grondige tandheelkundige check-up.