Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > New York Teeth Whitening - Professionele Teeth Whitening Methods

New York Teeth Whitening - Professionele Teeth Whitening Methods

 
Teeth worden gekleurd en verkleurd van koffie, thee, gekleurd koolzuurhoudende dranken, rode wijn, en roken. Er zijn veel tanden New York City whitening systemen uitgevoerd door gecertificeerde tandartsen en hun personeel om langdurige en mooie resultaten te produceren.
Tanden worden gereinigd en plaque wordt verwijderd voordat reinigings- procedure wordt uitgevoerd. De waterstof peroxide gebaseerde whitening gel wordt aangebracht op de tanden voor het gereedschap laser of licht wordt gebruikt voor het bleken te activeren. Sommige procedures vereisen bepaalde hulpmiddelen en anderen gebruik van gereedschap vereisen helemaal. Laser whitening is de duurste methode. Kristallen in de gel worden geactiveerd door het laserlicht te glazuur dringen en de oorzaak van de whitening effect op de tanden. Deze methode is een favoriet van de patiënten met gevoelige tanden en in één bezoek wordt afgerond. BriteSmile was de eerste niet-lasermethode beschikbaar. De gel wordt gecombineerd met een andere verbinding voor het aanbrengen op de tanden. Dit mengsel wordt geactiveerd door een gasplasma of LED bleken licht dat gelijktijdig werkt op zowel de bovenste en onderste tanden. Drie aanvragen neemt een uur in beslag.
Zoom Whitening Behandelingen kwam na BriteSmile en is vergelijkbaar met die methode. Zoom Whitening heeft de hoofdrol op de tv-show Extreme Makeover. Dit proces maakt gebruik van een kwik halogeen licht met een infrarood filter af te nemen de warmte gevoeld op de tanden. Zowel de bovenste en onderste tanden kan tegelijkertijd in ongeveer een uur. De Opalescentie Teeth Whitening systeem maakt gebruik van de gel en een apart onderdeel met elkaar vermengd. Een bleken licht of de standaard genezen licht voor het harden van nieuw geïnstalleerde vullingen kunnen desgewenst worden gebruikt. Omdat de verlichting instrument werkt alleen op een tand in een tijd, drie aanvragen duurt ongeveer 60-80 minuten. LumaCool whitening gebruikt een verbinding die resulteert uit het mengen van een whitening poeder en vloeistof. Een LED of xenon halogeenverlichting activeert de whitening-agent. Drie aanvragen zijn in een half uur durende sessie afgerond.
De Niveous Whitening systeem maakt gebruik van een kant en klare gel die een verbinding om de gel te activeren omvat gebruiken. Deze verbinding wordt met applicator borstels. Één tand per keer wordt gewerkt, en de twee applicaties in één sessie duurt minder dan een uur. De gel wordt gebruikt in de Sapphire Teeth Whitening System bestaat uit een speciaal ingrediënt om de gevoeligheid te minimaliseren. Het gebruik van een plasma licht is optioneel. Twee toepassingen in één sessie duurt meestal 60-90 minuten. Beyond Macht Whitening System maakt gebruik van een halogeen bleken licht op de gel aangebracht op de tanden. Zowel de bovenste en onderste tanden worden tegelijkertijd witter in drie behandelingen in een sessie die ongeveer 30 minuten duurt.
LaserSmile maakt gebruik van een LED-laser met de bleekgel. Twee toepassingen hebben een sessie van ongeveer dertig minuten. De Nupro Illumine System maakt gebruik van dezelfde whitening gel, maar niet een laser of licht instrument nodig. Drie applicaties worden toegepast in een sessie die in het algemeen duurt zestig tot zeventig minuten. Professioneel bleken van tanden door een gecertificeerde tandarts en het personeel biedt onmiddellijke resultaten. Een tegenbezoek om de zes maanden zorgt voor een lichte glimlach die een lange tijd zal duren.
Voor meer informatie over New York het bleken van tanden en NYC het bleken van tanden kunt u terecht op http://www.nyccd.com.