Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > If You Want Bright White Teeth Dan moet je The Real Scoop op Whitening Systems

If You Want Bright White Teeth Dan moet je The Real Scoop op Whitening Systems

 
Whitening Systems
Wil je echte waarheid over het bleken van tanden systemen weten? Met alle informatie zwevende die er zijn is het soms moeilijk om te weten wie te geloven. Als je om te stoppen met roken en stoppen met het drinken van koffie zou je zeker helpen uw tanden van het krijgen slechter. Dit zal alleen zo ver gaan als je zeer slecht verkleurde tanden en u zult waarschijnlijk moeten investeren in een van de vele bleken van tanden systemen op de markt vandaag. Lees de rest van het artikel zoals ik meerdere tanden bleken systemen en de voordelen ervan in te voeren.
1. De juiste tandpasta

Er zijn veel merken van tandpasta die een nogal ongelooflijk vorderingen maken als het gaat om de efficiëntie in hun vermogen om je tanden witter te maken. In plaats van een van de belangrijkste behandeling moet je gewoon vertrouwen op de tandpasta als een onderhoud routine. Whitening tandpasta's zijn in principe sterk geconcentreerd met schuurmiddelen en peroxide. Elk op zich zijn niet genoeg, maar wanneer beide worden gecombineerd vindt u een aantal marginale resultaten te zien.
Twee merken tandpasta, die u kunt gebruiken in uw totale whitening systemen zijn Aquafresh en Colgate. Elke fabrikant lijkt om verschillende tandpasta's have voor elke kwaal te weten voor de mens. Zoek gewoon degene die beweert dat verkleurde tanden te pakken en zal je waarschijnlijk wel ok.
Grapefruit zaad extract tandpasta moet je whitening systemen belangrijkste repertoire worden opgenomen. Dit blijkt zeer effect in bestrijding geval van verkleurde tanden zijn. Hoewel niet zo gebruikelijk in de main stream tandpasta's met een beetje van het zoeken bent u in staat om het te vinden zal zijn en dit opnemen in uw bleken systemen.
2. Strips

Teeth whitening strips zijn een goede aanvulling en moet worden opgenomen in uw whitening systemen. Een nadeel van het gebruik strips is dat het pijnlijk voor iemand die gevoelige tanden heeft kunnen zijn. Als u vindt dat u niet een probleem met het gebruik van deze stroken vervolgens met alle middelen moet je dit nemen als een steunpilaar van uw tanden whitening systeem. Twee populaire merken van strips zijn Maxodent en Crest. Deze kunnen zowel terug te vinden in bijna elke apotheek of drogist. Ze zijn over het algemeen concurrerend geprijsd en meestal dezelfde resultaten te bieden.
3. Whitening Systems From The Dentist

Waarschijnlijk is de meest effectieve en snelste van alle whitening systemen kunnen worden recht gekregen van uw tandarts. Niet alle tandartsen uitvoeren van deze procedure, maar er zijn letterlijk duizenden doen. U kunt verwachten om een ​​tint verschil van 6-9 keer beter ontvang met één applicatie. Als je tanden sterk zijn gekleurd dan kunt u kiezen voor meer dan één behandeling. Het enige duidelijke nadeel is de kostprijs. Met meer concurrentie van vandaag zijn de prijzen naar beneden komen en je zal alleen maar om te shoppen voor de beste prijs.
Je moet echt drie whitening systemen combineren met het oog op een mooie witte glimlach te krijgen en te behouden. Gebruikt in combinatie met elkaar dit geeft u de beste kans van het houden van uw nieuwe witte glimlach.