Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Wat is tandvleesaandoeningen en hoe deze te bestrijden

Wat is tandvleesaandoeningen en hoe deze te bestrijden

 
We hebben doorgaans een grote hoeveelheid van verschillende soorten bacteriën die in onze mond. De meeste zijn er om ons te verdedigen tegen de invasie van slechte bacteriën, virussen, schimmels en protozoa en worden door de enzymen in ons speeksel en maag.
Er zijn echter andere bacteriën die schadelijk onze mondgezondheid en de oorzaak van tandbederf en holtes. We vechten deze bacteriën met een goede dagelijkse mondverzorging, die is voorzien van een dag poetsen en flossen ten minste tweemaal.
Het probleem ontstaat wanneer deze bacteriën blijven groeien in onze mond zonder een behandeling die helpt bij het wegwerken van het.

Wat is parodontale aandoeningen (tandvlees) en wat veroorzaakt het?
Zoals bacteriën reproduceert in onze mond, maar klampt zich vast aan de tanden vormen een kleverige, kleurloze film genaamd tandplak. Als deze plaque niet binnen 48 uur verwijderd, verhardt zij vormen een ruwe borg genaamd tandsteen die alleen kan worden verwijderd door een mondhygiënist. Onze tandarts in de buurt van Burbank biedt professionele schoonmaak diensten. Als tandsteen ontwikkelt zich langs het tandvlees die het produceert toxines die het tandvlees verwonden, waardoor ontstekingen, en infecteert het ondersteunende weefsel dat onze tanden houdt. Omdat tandvleesaandoeningen begint als een pijnloos proces, kan de persoon niet op de hoogte zijn dat er een probleem bestaat
oorzaken en risicofactoren.
* Poor mondverzorging. Niet borstelen of dag flossen ten minste tweemaal, en bij voorkeur niet met een fluoride mondspoeling
* roken. Als gevolg van een lager zuurstofgehalte in de mond, rokers zijn 2-7 keer meer kans op tandvleesontsteking dan niet-rokers te ontwikkelen.
* Diabetes. Het verergert parodontitis wanneer het slecht onder controle is.
* Stress. Onze lichamen worden zwakker bij de bestrijding van infecties onder stress.
* Medicijnen. Sommige geneesmiddelen voor depressie, toevallen, kanker en bloeddruk het verminderen van de stroom van speeksel, die tanden en tandvlees beschermt.
Wat zijn de symptomen?
Gingivitis. Dit is de mildste vorm van tandvleesontsteking veroorzaakt door onvoldoende mondverzorgingsproducten. Het heeft invloed op het tandvlees, waardoor ze rood, gezwollen en gevoelig voor gemakkelijk bloeden. Gingivitis veroorzaakt slechte adem of een slechte smaak in de mond. Het is omkeerbaar met professionele behandeling en een goede mondverzorging thuis ons op onze burbank tandheelkunde.
Parodontitis. Bij gingivitis is onbehandeld kan gaan naar parodontitis. Hier, plaque spreads en groeit onder het tandvlees en de weefsels en botten ondersteuning van de tanden zijn gebroken en vernietigd. Naarmate de ziekte verergert, wordt het tandvlees weggetrokken van de tanden vormende zakken (plaatsen tussen de tanden en tandvlees) die besmet totdat de tanden losraakt en moeten worden verwijderd
Algemene symptomen:.

* Continu slechte adem
* rood of gezwollen tandvlees
* Tender of bloedend tandvlees
* gezwollen tong of duwen terug van
de vloer van de mond
* Pijnlijke kauwen
* Losse tanden
* Gevoelige tanden
* zwelling ontwikkelt onder de kin, waardoor het
rood, zacht en warm

Als u merkt dat van de hierboven genoemde symptomen, zie een gespecialiseerde tandarts
een reeks tests en examens zullen laat het ons weten als u tandvleesaandoeningen.

* we vragen over de patiënten medische geschiedenis om eventuele risicofactoren aanwezig.
* we onderzoeken het tandvlees, op zoek naar tekenen van ontsteking.
* met een kleine liniaal of probe meten we de diepte van de zak tussen de tanden en het tandvlees.
* Een x-ray kunnen worden genomen om de tanden en de ondersteunende botten te evalueren die ze.
Wat is de behandeling voor Parodontitis?

Als parodontitis wordt geïdentificeerd, afhankelijk van de mate kon worden behandeld door:
* Scaling and Root Schaafmachine (diepe reiniging). Scaling betekent afschrapen van het tandsteen van boven en onder het tandvlees. Root schaven wist alle oneffenheden op de tandwortel, waar bacteriën zich ophopen te helpen zich te ontdoen van het. Hier, het tandvlees opnieuw worden bevestigd aan de tanden.
* Indien de patiënt enige gingivitis of milde gomziekte, een effectieve mondspoeling kan worden voorgeschreven, met antibiotica gels en micro-sferen die helpen controleren en bacteriën te doden .
* Indien zakken zijn nog aanwezig na schaling en rootplaning en de ziekte vernietigd botten en bindweefsel, operatie nodig. We zullen alle details en zorgen te bespreken met de patiënt.
Omdat parodontitis komt voor bij mensen na hun jaren '30 is het belangrijk om te voorkomen dat het begin door het beoefenen van een goede mondhygiëne te allen tijde, waaronder poetsen en flossen twee keer per dag, met behulp van een mondspoeling en een fluoride tandpasta, en het vervangen van uw tandenborstel om de 3 maanden. Het handhaven van een evenwichtige voeding met weinig suikers is een pluspunt!
Wilt u meer informatie over dit onderwerp wilt, voel je vrij om te bezoeken http://www.cyberdentistry.com