Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Basic Dental Care At Home

Basic Dental Care At Home

 
Het verzorgen van niet alleen je tanden, maar je mond en is uiterst belangrijk om voor te zorgen en te houden in top conditie. Je mond is gevoelig voor verschillende soorten problemen door de enorme hoeveelheid bacteriën dat kan gedijen. Een ding dat is een topprioriteit is ervoor te zorgen dat u het nemen van een goede verzorging van uw tanden zo veel problemen kan komen als ze niet verzorgd worden op de juiste manier, zoals holtes, infecties, gingivitis en vele anderen.
De eerste stap in het nemen van een goede verzorging van uw tanden is gewoon je tanden poetsen. Tandartsen zal altijd raden u aan uw tanden minstens twee keer per dag poetsen, misschien zelfs meer. Wanneer je je tanden goed te poetsen, is de tandenborstel bedoeld om enige plaque dat haar woonplaats heeft gemaakt op het oppervlak van uw tanden te verwijderen. Het uitzoeken van een tandenborstel is lang niet zo belangrijk als het kiezen van de juiste tandpasta, als het kan komen in vele verschillende types. Sommige tandpasta vechten tandsteen beter dan anderen, terwijl sommige tandpasta's zijn bedoeld voor gevoelige tanden, het belangrijkste om te onthouden is dat de tandpasta bevat fluoride. Fluoride is een van de meest voorkomende ingrediënten die worden gebruikt in tandpasta om gaatjes te bestrijden.
Een andere belangrijke stap die u actief kunt volgen thuis is om gewoon gebruik maken van floss. Tandzijde is in wezen een lint gemaakt van plastic of nylon, dat wordt gebruikt om overtollig voedsel of plaque die uw tandenborstel hebt gemist wanneer u uw tanden geborsteld verwijderen. Bij het gebruik van floss, snijd een lengte van floss en plaats deze tussen je tanden en verplaatsen in en uit, dit is de beweging die de overtollige resten in tussen de tanden verwijdert. Er zijn veel verschillende makers van floss, maar er is niet echt een vuistregel om te volgen bij het kopen van floss. Het enige dat je zou willen overwegen is of u wilt reguliere floss wel gearomatiseerd floss.
Poetsen en flossen zijn twee van de gemakkelijkste manieren waarop u kunt zorgen voor uw tanden te nemen vanaf uw eigen huis. Extra bescherming kan worden bereikt door andere middelen, zoals mondwater en zelfs water. Mondwater kan helpen verwijderen overtollige tandplak en tandsteen van je tanden. Als u van plan over het gebruik van een mondspoeling, zorg ervoor dat wil zeggen heeft fluoride in het, dit is wat helpt bij het verwijderen van de bulk van tandsteen en plaque. De meeste steden ook fluoride toe te voegen aan het drinkwater om tand zorg te helpen, maar sommige steden niet. Als je in een stad die geen fluoride doet op te nemen in het drinkwater te leven, dan zou een mondspoeling een goede optie zijn.
Niemand moet hebben om de last te lijden van het hebben van een tandarts boren zijn of haar weg door een probleem die kunnen komen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, alles wat je hoeft te doen is een paar eenvoudige stappen, zoals poetsen en flossen. Beide dingen kunnen worden gedaan vanuit het gemak van uw huis, bespaart u tijd en geld, terwijl het toevoegen van een beetje van gemak. Dus gewoon je tanden poetst minstens twee keer per dag en het gebruik floss en je bespaart jezelf een bezoek aan de tandarts.