Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Tmj Oorzaken hoofdpijn en kaak Pain

Tmj Oorzaken hoofdpijn en kaak Pain

 
The gemiddelde persoon slikt 2000 maal per dag, waardoor de bovenste en onderste tanden samenkomen en druk tegen de schedel. Voor degenen die een slecht uitgelijnde hap of ontbrekende tanden, kan gezondheidsproblemen zoals frequente hoofdpijn of slaapstoornissen meer uitgesproken geworden, omdat hun kaakspieren harder werken om de tanden bij elkaar te brengen, overbelasting van de omliggende kaakspieren, wat leidt tot TMJ stoornis. Als u last heeft van deze, kunt u lijden aan TMJ stoornis, een pijnlijke aandoening die wordt vaak verward met die terugkerende hoofdpijn.
Temporomandibulair Disorder (TMJ)
De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak hecht aan de schedel, en behoren tot de meest complexe gewrichten in de menselijke anatomie. Als je kaak klikt of knalt, kan dit een teken zijn van TMJ stoornis. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
frequente hoofdpijn
Nek en /of pijn in de schouder
Gevoelige tanden als er geen tandheelkundige problemen kan worden gevonden
Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
Oorpijn zonder een infectie
Tussen de vijf en tien procent van de Amerikanen lijden aan TMJ symptomen die enige vorm van behandeling.
Seizoen van de belasting stressoren kan veroorzaken je Pain
Heeft u te veel dingen op je 'to-do' lijst en niet genoeg tijd om het te doen? Bent u dit jaar zorgen over uw belastingen? Tijdens de jaarwisseling vaak vrezen we het indienen van onze belastingen, maar het is belangrijk om een ​​diep adem te halen en kalm te blijven bij het uitvoeren van stressvolle taken. Volgens de Academie voor Algemeen Tandheelkunde, wanneer een situatie veroorzaakt stress, veel mensen slijpen of balde hun tanden, die uiteindelijk kan leiden tot kaakgewricht stoornis.
Overbelasting van de kleine spieren in je kaak kunnen TMJ aandoening veroorzaken . Als je ervaart veel stressvolle situaties, kunt u verschijnselen vertonen zoals aangescherpt kaakspieren zonder het te beseffen. Over korte tijdsperioden, deze gewoonte is niet schadelijk, maar langere tijd zal blijken problematisch. Langdurige slijpen of klemmen van tanden terwijl benadrukt kunnen pijn van de kaak veroorzaken, evenals gedeeltelijke of volledige blokkering van de kaak. Daarnaast kunt u tentoon te klikken in de kaak gebied, oorpijn die niet worden veroorzaakt door infecties en pijn rondom uw tempels.
Als uw ongemak is intenser als je wakker wordt in de ochtend, kunt u klemmen of slijpen van uw tanden terwijl u slaapt. Aan het eind van de dag, als je kaak pijn doet kan ook balde je tanden op het werk, die vaak wordt veroorzaakt door stress. Als u merkt pijn, aandacht besteden aan waar het zich bevindt, houd je tanden uit elkaar door het plaatsen van je tong tussen de tanden, strek je kaak door voorzichtig openen en sluiten, en bel uw Pittsburgh tandarts om ervoor te zorgen dat er geen ernstig probleem als je pijn duurt meerdere dagen.