Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Verschillende tandpasta

Verschillende tandpasta

 
tandpasta kunnen worden ingedeeld in twee hoofdcategorieën: preventieve en curatieve. De belangrijkste functie van profylactische pasta's is hun goede waswerking. Derhalve de verbindingen met de tandpasta en schuimen.
In medische pasta zijn diverse groepen afhankelijk van de ziekte onderscheiden. Er zijn die met anti-plaque effect (met inbegrip van specifieke moleculen blokkers, die de vorming van plaque op tanden voorkomen), anti-inflammatoire werking en beschermt het mondslijmvlies. Voor gevoelige tanden kunt u speciale tandpasta die pijnprikkels (Sensodyne, Lacalut gevoelig) te verminderen gebruiken. Om ervoor te zorgen dat u de meest geschikte gebruiken voor je tandpasta, is het noodzakelijk om uw tandarts te raadplegen.

Het is belangrijk om te weten dat een tandpasta die u gebruikt, wanneer u uw tanden regelmatig te poetsen en correct (zie een aantal nuttige poetsen technieken op het internet), zal het resultaat bevredigend. Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik van whitening tandpasta. U moet weten dat de meesten bevatten schurende ingrediënten die bij gebruik gedurende lange tijd slijtage van het glazuur van de tanden en gevoeligheid. In feite hebben deze ingrediënten niet uw tanden witter, maar alleen te verwijderen oppervlak vlekken van het glazuur. Real whitening effect kan alleen worden bereikt met de toepassing van peroxide. Daarom wordt toegevoegd in sommige whitening tandpasta (zoals Rembrandt, bijvoorbeeld) en het beste gekeken naar de ingrediënten op de doos. Hieronder heb ik informatie heb gepresenteerd over de belangrijkste ingrediënten van de tandpasta.
Patiënten met parodontale aandoeningen, pockets, bloedend tandvlees, worden meestal verteld om speciale pasta's te gebruiken met kruidenextracten. Een goed voorbeeld is pasta Parodontax. Lacalut actief vermindert bloedend tandvlees. Tandpasta's worden elke dag te verbeteren. Dit is een feit. Ze zijn cariës-preventief, whitening tandpasta, tandpasta voor gevoelige tanden, mm ... ja, pasta's met kruidenextracten, gecombineerd, enz. Echter, hoe u het beste kiezen voor ons? Het antwoord is niet eenvoudig. Om de juiste keuze te maken moeten we een aantal fundamentele dingen te weten. Een moderne PROFYLACTISCH tandpasta moet veel dingen te doen. Het moet schurende ingrediënten om de bacteriële film te verwijderen en moet ook fluoride aan glazuur tegen verval te versterken. Er moet een sterke smaak van slechte adem die een gevolg is van de ontleding van de resten van de laatste maaltijd elimineren. Het moet wasmiddelen moeten wasresultaat en fosfaten, die vaak met een zeer onaangename smaak. Bovendien paste verdikkingsmiddelen moet hebben op de borstel te staan ​​en kan worden geperst uit de buis ... Er moet een zoetstof in de tandpasta te zijn (bij voorkeur zonder de calorieën) weekmakers etc. Oh, het is nogal een complexe klus, hè? Dat was ongeveer de belangrijkste ingrediënten van de pasta, maar we zijn gespecialiseerd met pasta's, die speciale ingrediënten om hun behandeling of bleken effect te voltooien. Complex werk, echt waar. Colgate maakt pasta's die je tanden te beschermen, verzorgen van uw tandvlees, en omgaan met de slechte adem. Aarzel niet om Colgate producten te proberen en zie het verschil in uw glimlach.