Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > De Eerlijke Truth About Teeth Whitening

De Eerlijke Truth About Teeth Whitening

 
In deze 21ste eeuw, mensen zijn zeer bewust van hun visie en uitstraling. De huidige samenleving is dol op mensen met een goede uitstraling, waar ze hebben meer kans op een goede reputatie te winnen van mensen om hem heen. Praten over uiterlijk, iedereen met mousserende witte tanden zijn waarschijnlijk portret van een mooie en schone schijn ten opzichte van degene wiens tanden zijn niet zo helder en netjes met de voormalige.
Teeth whitening producten zijn in toenemende mate door de meeste generaties geaccepteerd huidige maatschappij omdat het een van de veiligste, zeer gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve methoden voor heeft tanden gebleekt teneinde de gewenste kleuren helderheid tanden iemands basis van verschillende individuele mens.
Teeth whitening producten bevatten actieve whitening ingrediënten zoals ureum perocide en waar ze zullen breken wanneer zij het glazuur bereikt, zal het beginnen om de kleur stoffen bleken op het oppervlak van uw echte tanden. Deze soorten whitening applicatie heeft geen van uw tanden structuur te veranderen, is het alleen maar veranderen de schaduw van uw tanden door het lichter en lichter tot op zekere hoogte.
De meeste tandartsen in de VS vandaag in rekening gebracht hun patiënten tussen de USD 500 tot USD 650 voor een effectieve en hoge kwaliteit whitening behandelingen. Hoewel duur, zo lang als het erin slaagt om een ​​snelle en effectieve resultaten te leveren aan het eind van de dag, de consumenten deze de moeite waard-tijdje en zijn meer bereid om te melden voor deze kwaliteit whitening behandelingen.
Toch is er niemand het bleken van tanden behandelingen of producten die erin geslaagd om langdurig effect vandaag te leveren. Het maakt niet uit hoe duur de whitening behandelingen zijn, als de patiënt blijft blootgesteld aan koffie, roken, thee, wijn, of zelfs antibiotica medicijnen, je tanden zal zijn whitening effect verliezen geleidelijk, in plaats streepjes van donkerder kleuren kunnen beginnen om snel genoeg te verschijnen .
ook onrechte dat de hogere concentratie van het bleken factor in het product, hoe beter het resultaat nemen. Dit is niet waar voor die met hogere concentratie alleen sneller resultaten tonen maar de eindresultaten gelijk. Voor iedereen die gevoelig is met tanden gevoeligheid of orale ziekten, worden ze aangemoedigd om deze kits te proberen met het laagste niveau van het bleken van de concentratie, die normaal gesproken komen met minder bijwerkingen zoals irritaties, gevoelloosheid, of zelfs schade aan iemands kauwgom.
Hoewel dit whitening product heeft zijn ontvangen veel positieve feedback van hun regelmatige gebruikers, het is hoe dan ook een gering vermogen van de risico's en de negatieve gevolgen te dragen naar een klein percentage van hun cliënten.
Bepaalde soorten tandenbleekwaters zal leiden tot "chemical branden "waar de hoge geconcentreerde oxiderende stof in beer contact met de onbedekte weefsels komt. Deze vaak eindigt in verkleurd membranen. Dit soort burn kan heel pijnlijk zijn, en in de meeste gevallen, zullen ze uiteindelijk littekens in die verbrande gebied.
Mensen met gevoelige tanden kan eindigen steeds gevoeliger voor aanrakingen dan voorheen. Dit kan alleen gebeurd met 5 van de 1000 patiënten die hebben ondergaan whitening behandeling, maar haar pijngrens is ernstiger dan de rest van de zaak.
Studies hebben aangetoond dat met een te frequent gebruik van het bleken van tanden gels, het glazuur op onze tanden zal worden enigszins geleidelijk verminderd. Hoewel deze vermindering van onbeduidend bedrag, is het niet aanbevolen om te gebruiken voor meer dan 3 maanden op een rij.
Er werd aangehaald dat het witten van tanden is niet aanbevolen voor mensen onder de leeftijd van 17. Van tandheelkundige klinische perspectieven, het is vastgesteld dat, op dit moment, de zenuwen van iemands tanden mogelijk niet volledig nog ontwikkeld. En op een grote mogelijkheid, kan het kind ontvangen onvolgroeide