Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening At Home - Get Your Teeth helder en wit veilig

Teeth Whitening At Home - Get Your Teeth helder en wit veilig

 

Ik hou gewoon met witte tanden en ik weet voor een feit dat veel mensen die er zou met mij eens. Toen mijn tanden zijn wit, voel ik me meer zelfvertrouwen en ik voel me als mensen mij zien meer. Het enige ding is, ik echt niet graag alle chemische behandelingen, tandarts bezoeken en laserbehandelingen ondergaan alleen maar om witte tanden te hebben. Bovendien wist je dat als je je tanden glazuur ruïneren, de schade is blijvend? U zult gevoelige tanden hebt, hoe prikkelend gevoel wanneer je drinkt of iets kouds te eten en je tanden zullen nog meer vatbaar voor gaatjes zijn!
Daarom heb ik besloten om online te zoeken naar veiliger manieren om mijn tanden gewit. In het proces, heb ik een aantal tanden whitening oplossingen die gemakkelijk kan met huishoudenmaterialen en zijn ook te gebruiken gevonden. Hoewel deze optie langer dan de bezoeken aan de tandarts zou nemen, zou het zo veel goedkoper op uw financiën en je kunt het doen vanuit het comfort van uw huis. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor een van de volgende trucs en vasthouden aan de behandeling en binnen twee weken, kun je beginnen met het zien van de resultaten.
1. Waterstofperoxide & Baking soda: Begin met het combineren theelepel waterstofperoxide met 1 theelepel bakpoeder. Meng deze samen en toe te passen op de tanden. Laat het zitten voor 30 seconden en spoel na met warm water. U moet dit doen ten minste eenmaal per week tot je de gewenste resultaten te krijgen. Deze oplossing is vooral goed voor rokers als het vlekken verwijdert en vermindert tandsteen. Het enige nadeel van deze methode is dat je het niet te gebruiken op gevoelige tanden.
2. Aardbei: Dit is gemakkelijk. snijd alleen de aardbei in gemakkelijk aan stukken te houden en wrijf direct op de tanden. Laat het op en spoel na ongeveer 45 minuten. Nogmaals, herhaal indien nodig een keer per dag totdat u uw gewenste resultaten te bereiken. Rokers en koffiedrinkers zullen profiteren van deze fruitige tanden whitening oplossing, zoals aardbeien milde bleken eigenschappen en het zaad fungeert als kleine scrubbers op de tanden.
3. Kaolien en plantaardige glycerine: als je geen idee hebt wat kaolien is, het is wit cosmetische klei die is schurend (licht) en daardoor kunnen vlekken van de tanden te verwijderen. U kunt beginnen met het maken van uw tanden whitening-oplossing door het combineren van 1 theelepel kaolien met 1 theelepel plantaardige glycerine. Meng de twee en toe te passen op een vochtige tandenborstel. Borstel zoals je normaal zou een keer per dag. De plantaardige glycerine is zoet voor de smaak waardoor dit mengsel gemakkelijker te gebruiken.
4. Melk van magnesia: als u zich afvraagt ​​wat melk dit is, geloof me het niet afkomstig is van een dier. Dit laxeermiddel is een vloeistof die gebruikt wordt als een antacidum of een hydraterende laxeermiddel. Het heeft mineraal magnesium en een melkachtige witte kleur, waardoor het zijn naam. Aangezien deze vloeistof heeft zowel whitening en vlekken te verwijderen eigenschappen, is het ideaal om te gebruiken een whitening-oplossing. Gewoon wrijf het op uw tanden voor het slapen gaan en penseel als normaal in de ochtend. Deze behandeling is geschikt voor mensen met gevoelige tanden als het heeft geen nadelige effecten op het tandvlees.
Het beste wat je kunt doen om te zorgen voor uw witte tanden is om voedsel en dranken die je tanden zou vlekken te voorkomen . Eet meer spinazie, broccoli en sla als deze groenten vormen een barrière over de tanden, hen te beschermen tegen vlekken. Wortelen, appels en bleekselderij hebben veel kauwen en dat betekent veel borstelen actie voor de tanden.