Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Vier Vragen Over Tanden Bleken

Vier Vragen Over Tanden Bleken

 
Tanden bleken is een steeds populairder cosmetische procedure in de afgelopen jaren. Zijn bijna onmogelijk om televisie te kijken of kijken door middel van een tijdschrift zonder het zien van een reclame voor tand witmakers, of in ieder geval mensen die over foto's van mensen met helder, glanzend glimlacht. Voordat u besluit om een ​​tanden whitening procedure ondergaan, moet u uw opties te overwegen en weet dat de antwoorden op de volgende top vragen over het bleken van tanden:
Wat zijn de verschillende methoden voor het bleken van tanden
? Er zijn twee primaire methoden voor het bleken van tanden; een in-office procedure of een at-home bleken kit.
In-office procedure - Dit kan een van de meest effectieve manieren om uw tanden gebleekt, omdat het verwijdert alle vlekken op je tanden, zelfs degenen die je niet kan ontdoen van een huis whitening kit. Met dit soort procedure, kunt u kiezen voor het niveau van de whitening u wilt en, het kan Invisalign aanvullen onzichtbare beugels, porseleinen veneers, en andere behandelingen.
at-home bleken kit at-home oplossingen kunnen worden gedaan door middel van whitening strips of een aangepaste lade. Deze zijn minder duur en je zult in staat zijn om resultaten te zien in slechts een paar weken. Strips kunnen worden gedragen voor ongeveer 30 minuten per dag en kan worden gekocht online of in een warenhuis. Een aangepaste lade is de andere at-home-oplossing, en wordt meestal gemaakt in een tandarts kantoor, vervolgens aan u gegeven naar huis te nemen en draag een paar uur per dag. Deze behandeling optie wordt soms de voorkeur omdat het doesnt schade vullingen en caps, of irriteren tandvlees zoals vele at-home strips kan.
Hoe lang duurt het bleken van tanden laatste?
Het bleken van tanden is een geen permanente oplossing en kan beginnen te vervagen in zo weinig als een maand. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen en dranken die de tanden vlekken, zoals koffie, thee en frisdrank. Als u deze voedingsmiddelen te vermijden, zal uw tanden witter te verblijven voor veel langer. Andere factoren die invloed hoe lang je tanden wit blijven onder meer de aard van de vlek, het type bleken systeem dat wordt gebruikt, en de conditie van uw tanden voordat u de whitening proces begon.
Is er iemand die moet voorkomen dat het bleken van tanden
Er zijn een paar omstandigheden waarin het bleken van tanden niet succesvol zal zijn, of is niet aanbevolen, waaronder:?
Degenen onder de leeftijd van 16 de zenuw van de tand of pulpakamer, is vergroot tot rond de leeftijd van 16. Als de patiënt ondergaat bleken op dit punt in hun leven, zou het de pulp irriteren of maken het nog gevoeliger.
Mensen met gevoelige tanden of allergieën Als je tandvlees, gevoelige tanden en tandvlees, zijn terugwijkende of allergisch bent voor peroxide, moet je vermijden met behulp van een whitening systeem of in ieder geval uw arts te raadplegen voordat u begint.
Degenen met vullingen of andere tandheelkundige restauraties composiet materialen en witte vullingen vaak gebruikt in fineer, lijmen, en kronen, zal niet witter. Dus, met een whitening systeem de volgende tanden ongelijkmatig bleken of verkleuring.
Zijn er risico's of bijwerkingen geassocieerd met het bleken van tanden?
Twee van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met het bleken van tanden zijn onder andere lichte irritatie van de mond zachte weefsels, en een verhoging van gevoelige tanden tijdens het begin van het bleekproces. Om te voorkomen dat dit gebeurt, zijn er een paar dingen die je kunt doen:
Stop met het bleken van uw tanden voor 2-3 dagen om uw tanden ruim de tijd om te wennen aan de whitening proces te geven.
Gebruik een tandpasta dat is ontwikkeld voor de gevoelige tanden.
Als youre het gebruik van trays, vraag uw tandarts voor een product dat een grote hoeveelheid fluoride bevat. Voeg dit toe aan de bak en draag het voor vijf minuten voor en na het dragen van de whitening-agent.