Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > All About Behandeling van Tmj

All About Behandeling van Tmj

 
It gebeurd zes jaar geleden en één dame bevond zich in een ziekenhuis spoedeisende hulp, had haar ledematen gevoelloos gegaan, en ze had pijn in haar linkeroog en rechteroor. Haar artsen waren niet in staat om iets te vinden verkeerd en zodat ze bracht een groot deel van de komende twee jaar in de pijn. In dit geval, maakte ze afspraken met een fysiotherapeut, haar huisarts, een neuroloog, een tandarts en een osteopaat.
Wat ze uiteindelijk leerde was dat ze iets geroepen kaakgewricht syndroom had. In termen van het verlichten van de pijn, vond ze een oplossing gevonden toen ze acupunctuur.
Tegenwoordig veertig miljoen mensen, een op de vier, hebben last van een zekere mate van TMJ stoornis. Hier gaan ze van dokter naar dokter, omdat ze niet beseffen dat de pijn en pijn die zij ervaren kan worden herleid tot een probleem met hun kaak.
Sommige symptomen van TMJ stoornis zijn onder andere een klikkend of ploffend kaak, hoofdpijn, rug- en nekpijn, pijn achter de ogen, duizeligheid, gevoelloosheid in de vingers en armen, oor pijn en een piep in de oren, en gevoelige tanden. Als het gaat om een ​​TMJ stoornis, zijn er een aantal oorzaken, waaronder problemen met het kaakgewricht of de spieren die de kaak, letsel naar de kaak en nek, en slijpen en balde uw tanden. Anders dan mannen, is dit van invloed op vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 50 meer.
Diagnose van een TMJ probleem eerder is beter. Hoe eerder we ingrijpen, hoe groter de kans is dat we gaan een goede, lange termijn resultaat te hebben.
Zoals vermeld door de mensen die hebben geleden onder TMJ stoornis en experts, de behandeling niet altijd bedoel alleen het wegwerken van het probleem. Voor TMJ stoornis behandelingen, de omvang van het probleem en de filosofie van uw tandarts worden beschouwd.
In dit geval, als je psychische problemen, zoals overmatige stress op te lossen, vindt u alle fysieke problemen te verhelpen. Wat de meeste mensen zullen zeggen is dat psychische problemen, zoals depressie en stress, zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken lichamelijke problemen met de beet of de kaak.
Wat een andere school van gedachte van mening is dat TMJ kan het gevolg zijn van zowel psychische en lichamelijke problemen. Als het gaat om een ​​persoon met TMJ achtige symptomen, moet hij er niet van uitgaan dat hij de aandoening. Vele andere medische problemen kan leiden tot soortgelijke symptomen.
De afwezigheid van een instant remedie geldt voor TMJ. Het is mogelijk voor fysiotherapeuten, neurologen, chiropractors, andere gezondheidswerkers, tandartsen, en de mensen die gespecialiseerd zijn in biofeedback te worden betrokken bij deze zaak. De dame patiënt eerder vermeld vond enige opluchting toen ze bezocht een osteopaat die op haar kaak werkte, maar dat opluchting duurde niet erg lang duren.
Door te werken met een acupuncturist voor ongeveer een jaar, vond ze een soort van opluchting dat ze bij kunnen wonen. Tegenwoordig is ze probleemloos zes maanden of zo per keer. Ze was in staat om zichzelf te leren een paar trucjes om de pijn op de baai en dus ze heeft gevonden succes te houden.
Ze bezoekt haar acupuncturist een paar keer per jaar. Er is geen remedie voor TMJ, maar ze geleerd hoe om het te beheren.
Hier werkt ze hard om haar stress niveau te beheren, zelfs als de symptomen krijgt ze niet ernstig zijn. Het is een oefening die haar helpt te ontspannen, yoga, dat ze zweert bij en probeert ze ook ontspannen haar kaak.