Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Dental angst en pijnlijke procedures zijn een ding van De Past

Dental angst en pijnlijke procedures zijn een ding van De Past

 
If je een angst voor de tandarts of had een traumatische ervaring in het verleden, kunt u profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Met sedatie tandheelkunde uw zorgen en angsten kunnen worden geëlimineerd. Het kan ook nuttig zijn voor degenen die moeite hebben om gevoelloos zou kunnen hebben, hebben een slechte kokhalsreflex of zeer gevoelige tanden.
Sedatie tandheelkunde in staat stelt patiënten die te bang om naar de tandarts aan de tandheelkundige zorg die ze nodig hebben, terwijl het vermijden van hun tandheelkundige fobie ontvangen. Ongeveer dertig procent van de bevolking vermijdt de tandarts als gevolg van angst, dat is te vaak van een fobie die voorkomt dat je het ontvangen van de nodige routine tandheelkundige zorg. Dit kan mogelijk in gevaar brengen van de gezondheid en functionaliteit van uw mond en glimlach.
Oral Sedatie
Orale sedatie tandheelkunde is nu een van de meest voorkomende technieken die worden gebruikt in de Verenigde Staten. Deze vorm van tandheelkunde is eenvoudig en vereist geen naalden, zodat u geen zorgen te maken als het gaat om uw tandheelkundige procedure.
Tijdens deze specifieke vorm van sedatie tandheelkunde, je niveau van bewustzijn wordt gehandhaafd voor veiligheid en samenwerking. U bent niet in slaap met orale sedatie, maar in een comfortabele en ontspannen toestand. Uw drempel voor pijn kan verhogen met orale sedatie, maar het is nog vaak een plaatselijke verdoving geïnjecteerd in de mond gebruiken
Een breed scala aan patiënten kunnen baat hebben bij orale sedatie waaronder die met:.
High tandheelkundige angst en vrees
Een ernstige kokhalsreflex
chronische of acute kaak pijn
Lichamelijke beperkingen zoals rug- en nekklachten
Moeite om gevoelloos
Een tegenzin om eerder volledige behandeling plannen
Uitgebreide behandeling behoeften
intraveneuze (IV) sedatie
beschikbaar om je angsten en ongemakken aanzienlijk verminderen, intraveneuze sedatie is snel handelen en zeer effectief voor matige tot ernstige tandheelkundige angst. Het niveau van sedatie gebruikt tijdens de procedure kan worden aangepast, zodat u zich comfortabel te allen tijde zal blijven.
Een anti-angst-medicatie wordt toegediend in je bloedbaan naar een toestand van diepe sedatie, wat niet betekent dat je slaapt te bereiken, maar dat u zult genieten van een verhoogde staat van ontspanning. Na de ingreep mag je niet te veel onthouden over het en de benoeming zal lijken als een droom, terwijl de procedure zal voelen alsof het duurde slechts enkele minuten uit te voeren.
Inademing Sedatie
Met het gebruik van distikstofoxide (N2O), ook bekend als lachgas, inhalatie sedatie is een van de meest gebruikte typen sedatie tandheelkunde. Lachgas is een kleurloos gas dat een zoete smaak die je in kan ademen heeft en het is niet irritant. Algemeen genoemd lachgas, lachgas produceert euforie bij inademing in kleine hoeveelheden. Inademing sedatie kan worden gegeven voor de exacte tijdspanne het nodig is voor.
Welk type van de sedatie tandheelkunde die u ontvangt, is het belangrijk om uw Los Angeles sedatie tandarts te raadplegen voor meer informatie over de beste manier om uw procedure uit te voeren en te kalmeren je angsten. Dental angst niet langer om uw leven te regeren en te voorkomen dat u van het ontvangen van een goede tandheelkundige zorg.