Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Dental Noodgevallen En Emergency Tandarts

Dental Noodgevallen En Emergency Tandarts

 
? Wat te for Dental Noodgevallen doen
Volgens een onderzoek uitgevoerd door het Majestic Drug Company, zijn de meeste Amerikanen niet voorbereid op tandheelkundige noodsituaties


De meest voorkomende Dental Noodgevallen zijn:
* Knocked out tand
* Mond pijn
* Lost vulling <... br />
* gebarsten of gebroken kunstgebit.
* losgeraakt cap /kroon.
* Irritatie van Bretels.
Volgens het bedrijf, hier zijn enkele tijdelijke oplossingen voor tandheelkundige noodgevallen.
Als uw natuurlijke tand wordt knock-out, proberen om voorzichtig te vervangen. Probeer niet en reinigen. Als het niet gemakkelijk weer op zijn plaats past, zet het in wat melk en een bezoek aan uw tandarts meteen.
* Als u pijn in de mond, de beste oplossing is om eerst te overleggen met uw tandarts, zoals het misschien een teken of iets meer serieus. Als u gevoelige tanden, zijn er tandpasta's die kunnen helpen met dit. Er zijn ook over de toonbank verdovende gels, zweertjes in de mond.
* Als u een vulling los, spoel de holte met warm water. Breng een tijdelijke vulling product, zoals Dentemp OS, en druk stevig in de holte.
* Als u uw kunstgebit kraken, probeer dan een van de direct beschikbare reparatiesets, totdat je kunt spreken met een tandarts. < br />
* Als u uw kroon, of pet los, breng dan een tijdelijke voorhanden product, en vervang de kroon /dop op de basis van uw natuurlijke tand.
* Als u irritatie van bretels, zijn er speciale wassen die kunnen helpen. Al deze spoedeisende tandheelkundige zorg producten zijn over het algemeen verkrijgbaar bij uw plaatselijke drogist.
* Dit zijn slechts tijdelijke tandheelkundige reparatie oplossingen. Voor elk tandheelkundige noodsituatie, moet u het advies van uw tandarts zo snel mogelijk op te zoeken. Als u niet beschikt over een lokale tandarts, kunt u een tandarts op freedentistfinder.com
vinden