Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Teeth Whitening kan een verschil maken in uw Life

Teeth Whitening kan een verschil maken in uw Life

 
If uw tanden zijn niet zo wit als ze zouden kunnen zijn, zijn er opties. We hebben nu de instrumenten om te helpen schoon en uw tanden witter als nooit tevoren. Ongeacht uw situatie, er is een optie die voor u zal werken. Met een beetje van het onderzoek, kunt u het perfecte product te vinden. Vind de juiste is. Immers, het bezit van een witte en mooie witte glimlach is een prachtige manier om het vertrouwen te presenteren.
Hier zijn een aantal dingen te overwegen bij het maken van uw beslissing:
1.TOOTH bleken veilig is. Peroxide-gebaseerde producten zal uw tanden of tandvlees beschadigen in any way. Hoewel sommigen een beetje gevoeligheid van de tanden en het tandvlees bij de toepassing te proeven, niets schadelijk of toxisch. In veel gevallen is het niet het product zelf dat de oorzaak van de irritatie, maar de lade, wanneer ze in de mond, niet goed passen. Zorg ervoor dat de juiste pasvorm van deze veel voorkomende fout te vermijden vinden. Als je het gevoel irritatie, stop dan gebruiken voor een paar dagen, het vinden van de juiste tools, en probeer het opnieuw. Als dat niet werkt, overweeg dan een tand whitening tandpasta en gel voor gevoelige tanden.
2.At thuis versus tandarts office toepassingen - De keuze is aan u om al dan niet een at-home whitening product te gebruiken of om te gaan naar de tandarts. Ofwel is prima; men neemt alleen langer dan de andere. Waarom kiezen voor een tandarts? Gewoon om dramatische resultaten direct te zien. Terwijl zelf geldt kits gebruikt thuis een paar weken, het slechts één of twee bezoeken aan de tandarts om het eindproduct te zien. De keuze hangt echt af van de begroting, zoals de at-home kits zijn zeker goedkoper dan die professioneel aangebracht. Kijk ook eens naar de duur van de whitening product. Normaal gesproken, hoe goedkoper de methode, hoe minder tijd het zal duren.
3.Whitening pennen zijn een kosteneffectieve keuze. Ze zijn gemakkelijk toepasbaar resultaten binnen enkele weken produceren. Er zijn geen trays slechts een klein borsteltje. Sommigen zijn van mening dat dit de beste at-home product van allemaal. Whitening tandpasta's zijn een andere goedkope manier om te combineren het reinigen van uw tanden met hen bleken. Voor sommigen is dit de perfecte keuze omdat er geen applicatoren of iets van die aard. De meeste merken dat tanden niet zo wit als met andere methoden te krijgen. Bij het gebruik van tandpasta als dit, zorg om op te merken of uw tanden zijn eigenlijk witter of als ze gewoon lijken meer schoon dan normaal. Soms is dat kan misleidend zijn.
Kortom, er zijn vele manieren om tanden witter te maken. Sommige zijn meer holistische, sommige zijn sneller en sommige zijn goedkoper. Terwijl alle hebben voor- en nadelen, is het belangrijk dat een ieder bij de beslissing welke het beste is voor je weegt.