Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Wanneer Jaw Disorders Get You Down

Wanneer Jaw Disorders Get You Down

 
het nemen van een dame in overweging, merkte ze dat ze in een ziekenhuis spoedeisende hulp, had haar ledematen gevoelloos gegaan, en ze had pijn in haar linkeroog en rechteroor zes jaar geleden. Artsen konden niet achterhalen wat er mis was en ze bracht een groot deel van de komende twee jaar in de pijn. Als het gaat om dit, werden afspraken gemaakt met een fysiotherapeut, haar huisarts, een neuroloog, een tandarts en een osteopaat.
Het was mogelijk voor haar om te ontdekken dat ze had iets geroepen kaakgewricht syndroom hier. Ze vond opluchting voor de pijn toen ze probeerde acupunctuur. Tegenwoordig veertig miljoen mensen, een op de vier, hebben last van een zekere mate van TMJ stoornis. Velen van hen beseffen niet de pijn en pijn die zij ervaren kan worden herleid tot een probleem met hun kaken, zodat ze stuiteren van dokter naar dokter op zoek naar antwoorden.
De symptomen zijn doorgaans voorzien van gevoelloosheid in de vingers en armen, oor pijn en een piep in de oren, pijn achter de ogen, duizeligheid, een klikkend of ploffend kaak, hoofdpijn, rug- en nekpijn, en gevoelige tanden als het gaat om een ​​TMJ stoornis. In termen van een TMJ stoornis, een aantal van de oorzaken zijn onder meer problemen met het kaakgewricht of de spieren die de kaak, letsel naar de kaak en nek, en slijpen en balde uw tanden. Het is de vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 50 jaar die meer dan mannen worden getroffen.
In termen van een TMJ probleem, de diagnose van het vroeg is beter. Een eerder ingrijpen kan leiden tot een goede, lange termijn uitkomst. Hier, heeft de behandeling niet altijd alleen het wegwerken van het probleem zoals genoemd door de mensen die hebben geleden onder TMJ wanorde en experts. Hoe TMJ stoornis wordt behandeld afhankelijk van de omvang van het probleem en tot op zekere hoogte, de filosofie van de tandarts.
Ze geloven dat als je psychische problemen, zoals overmatige stress op te lossen, zult u zich te ontdoen van de fysieke problemen krijgen. Wat de meeste mensen zullen zeggen is dat psychische problemen, zoals depressie en stress, zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken lichamelijke problemen met de beet of de kaak.
Wat een andere school van gedachte van mening is dat TMJ kan het gevolg zijn van zowel psychische en lichamelijke problemen. Het is belangrijk dat hij niet mag aannemen dat hij de aandoening als het gaat om een ​​persoon met TMJ symptomen. Met soortgelijke symptomen meestal andere medische problemen.
Voor TMJ, is er geen onmiddellijke genezing. Het is mogelijk voor fysiotherapeuten, neurologen, chiropractors, andere gezondheidswerkers, tandartsen, en de mensen die gespecialiseerd zijn in biofeedback te worden betrokken bij deze zaak. Toen ze een osteopaat die op haar kaak werkte bezocht, de dame hier te vinden tijdelijke verlichting.
Ze begon te voelen de pijn wordt verminderd toen ze werkte met een acupuncturist voor ongeveer een jaar. Vandaag zijn er geen zorgen voor haar zes maanden of zo op een moment. Door het onderwijs zelf een paar trucjes om de pijn op afstand te houden, vond ze het succes van haar kant.
Voor acupunctuur, krijgt ze een paar keer per jaar behandeld. Met TMJ, is er geen genezing, maar ze geleerd hoe om het te beheren. Haar symptomen zijn niet ernstig, maar ze werkt hard om haar stress niveau te beheren. Ze zweert bij yoga, een oefening die helpt haar te ontspannen en ze is zich ook bewust van het houden van haar kaak ontspannen.