Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Over The Counter Teeth Whitening producten Resultaten Vary

Over The Counter Teeth Whitening producten Resultaten Vary

 
Now dat de oplossingen bij de tandarts zijn minder duur met veel verschillende alternatieven beschikbaar zijn; over de toonbank goederen pak hebben gevolgd en dan bieden veel keuzes. Waarschijnlijk is de meest voorkomende en meest goedkope tanden bleken producten zijn de whitening tandpasta. Sommige van deze tandpasta's worden slechts beschouwd als bleken pasta's omdat ze zuiveringszout bevatten evenals waterstofperoxide, maar ze zijn betere opties.
Dit soort andere tandpasta's zijn duurder en hebben schijnbaar ingewikkelde formules. Echter alle bleken van tanden bereikt samen met een vorm van peroxideoplossing. Hoewel bleken ook tandpasta een slijpmiddel element, dat de werkelijke whitening component toe. De ADA prijzen de ruwheid van alle tandpasta's zo goed als ze kon vertellen hoe je schurende whitening tandpasta is.
De strips en gels, net als de vele andere producten, bevatten een geconcentreerde peroxide oplossing die de tanden bleekt. Op het gebied van de gel wordt de gel direct twee keer per dag aangebracht op de tanden gedurende twee weken, zodat u resultaten waarnemen. De strips zijn dun en bijna onzichtbaar plastic strips die zijn bedekt met een gel gelijkend op de direct op de tanden aangebracht gel.
Met dit soort tanden bleken, een plastic bakje dat lijkt op een gebitsbeschermer op de tanden wordt aangebracht en vervolgens gevuld met een peroxide gebaseerde gel. De bak wordt dan gedragen overdag gedurende enkele uren of een nacht enkele weken, afhankelijk van hoe de bevlekte tanden. Deze types van gels zijn geconcentreerd en kunnen maken gevoelige tanden pijn doen nogal wat. Er zijn desensibilisatie mengsels die kunnen worden gebruikt, waardoor deze bijwerking wordt verminderd. De resultaten uit de lade techniek zijn meestal veel dramatischer en langer duren dan andere technieken.
Zoals je kon zien, zijn er verschillende alternatieven als het gaat om over the counter tanden bleken producten. Het is duidelijk dat sommige items werken beter dan anderen en een paar niet helemaal werken.