Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Pijn in de kaak

Pijn in de kaak

 
Als het gaat om een ​​vrouw zes jaar geleden, vond ze zichzelf in een ziekenhuis spoedeisende hulp, had haar ledematen gevoelloos gegaan, en ze had pijn in haar linkeroog en rechteroor. Haar artsen waren niet in staat om iets te vinden verkeerd en zodat ze bracht een groot deel van de komende twee jaar in de pijn. Gezien dit, maakte ze afspraken met een neuroloog, een tandarts, een fysiotherapeut, haar huisarts en een osteopaat.
Uit dit kwam de ontdekking dat ze iets geroepen kaakgewricht syndroom had. Toen ze gevonden acupunctuur, vond ze iets dat de pijn kan verlichten.
Vandaag, veertig miljoen mensen, een op de vier, hebben last van verschillende soorten TMJ stoornis. Veel van deze mensen niet te zien dat de pijn en pijn die zij ervaren kan worden herleid tot een probleem met hun kaak en zodat ze bezoeken meerdere artsen.
Gezien de symptomen voor een TMJ stoornis, dit zijn pijn achter de ogen, duizeligheid, een klikkend of ploffend kaak, hoofdpijn, rug en nek pijn, gevoelloosheid in de vingers en armen, oor pijn en een piep in de oren en gevoelige tanden. De oorzaken zijn onder meer schade aan de kaak en nek, problemen met het kaakgewricht of de spieren die de kaak te verplaatsen en slijpen en balde uw tanden als het gaat om een ​​TMJ stoornis. In dit geval worden vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 50 meer dan mannen getroffen.
Als het gaat om een ​​TMJ probleem, het moet de diagnose vroeg. Als u vroeg in te grijpen, kunt u een goede, lange termijn resultaat te hebben.
Zeggen dat de behandeling betekent niet altijd alleen het wegwerken van het probleem zijn de mensen die hebben geleden onder TMJ wanorde en experts. Beschouwd in TMJ stoornis behandelingen zijn de omvang van het probleem en de filosofie van uw tandarts.
In dit geval, als je psychische problemen, zoals overmatige stress op te lossen, vindt u alle fysieke problemen te verhelpen. In dit geval, psychologische problemen, zoals depressie en stress, lichamelijke problemen veroorzaken in de beet of kaak.
Als het gaat om TMJ, kunnen zowel psychische en lichamelijke problemen veroorzaken als een andere school van gedachte gelooft. Het mag nooit worden aangenomen dat zij de aandoening als het gaat om een ​​persoon met TMJ symptomen. Er zijn momenten waarop andere medische problemen hebben vergelijkbare symptomen.
Verwacht niet meteen een remedie als het gaat om TMJ. Met inbegrip van verschillende gezondheidswerkers, tandartsen, fysiotherapeuten, neurologen, chiropractors, en de mensen die gespecialiseerd zijn in biofeedback, kunnen deze mensen hier worden betrokken. De dame patiënt eerder vermeld vond enige opluchting toen ze bezocht een osteopaat die op haar kaak werkte, maar dat opluchting duurde niet erg lang duren.
Deze keer werkte ze samen met een acupuncturist voor ongeveer een jaar en was de pijn verminderd. Zij ervaart geen problemen gedurende zes maanden of zo per keer. Ze is succesvol geweest, voor een deel, omdat ze zichzelf een paar trucjes geleerd om de pijn op afstand te houden.
Haar acupunctuur behandelingen gebeuren een paar keer per jaar. Ze heeft niet gevonden een remedie voor TMJ, maar wat ze heeft gevonden is een manier om het te beheren.
Ze heeft geen ernstige symptomen in dit geval, maar ze werkt hard om haar stress niveau te beheren. Ze houdt zich bezig met een oefening die haar helpt te ontspannen, yoga, en ze probeert ook haar kaak te ontspannen.