Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Laser Teeth Whitening: Quick competente en pijnloze procedure

Laser Teeth Whitening: Quick competente en pijnloze procedure

 
Laser bleken van tanden methode die wordt gebruikt door de meeste tanden whitening professionals om vlekken te verwijderen is een van de meest toegankelijke opties voor de bescherming van de tanden. het bleken van tanden behandeling verschilt van persoon tot persoon, en variabelen die effect tanden zijn groot. Laserbehandeling Geschikt voor volwassenen is snel, deskundig en pijnloos.
Laser bleken van tanden verwijdert vlekken effectief met zijn bleekgel met behulp van laserlicht. Gel gemaakt met waterstofperoxide wordt gebruikt in de meeste whitening procedures te bleken. Deze bleken van tanden proces werkt wanneer de Laser ontploffing branden om de gel te activeren. Deze bleken sessie duurt 45 minuten, waar zuurstof dringt het tandglazuur en de dentine aan de tand te verlichten om de vlekken te verwijderen. Dit proces geeft minimaal ongemak wanneer rubber dop geplaatst om het tandvlees te beschermen.
Mensen met gevoelige tanden gebruiken fluoride-tandpasta verrijkt voor en na de laser bleken hun tanden te versterken. Personen met moeite in straatverbod gag reflexen misschien een beetje van complexiteit te wijten aan het feit dat de mond heeft open worden gehouden bij het ondergaan van de Laser behandeling. Potentiële kandidaten wordt verwacht dat zij ondergaan door middel van tandheelkundig onderzoek met schaduw beoordeling om de waarschijnlijke effect van de behandeling van hun tanden te bepalen.
Daarom is het belangrijk geworden voor tandartsen om de juiste informatie te leveren aan de patiënt om stralende glimlach en een goede gezondheid te waarborgen. Voedsel, koffie, thee, roken zijn de factoren om verkleuren of vlek te geven aan de tanden. Cosmetische bleken van tanden een van de opties voor het bleken van tanden is zeer economische, die kan worden gedaan in de lokale salon of thuis. Deze methode begint met een korte sessie aan uw lippen en tandvlees zodat alleen je tanden worden blootgesteld te worden gewit.
Laser Whitening, een technologische innovatie geeft beter resultaat. Plasmalampen, halogenen nog andere soorten bleekmiddelen, die beter resultaat geeft. Kinderen onder de 12 jaar en zwangere dame wordt niet aangeraden voor laserbehandeling.