Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Het behandelen van Jaw Pain

Het behandelen van Jaw Pain

 
For een dame, het was zes jaar geleden, toen ze zich in een ziekenhuis spoedeisende hulp, had haar ledematen gevoelloos gegaan, en ze had pijn in haar linkeroog en rechteroor. Omdat de artsen niet konden achterhalen wat er met haar was, bracht ze een groot deel van de komende twee jaar in de pijn. Ze maakte afspraken met haar huisarts, een neuroloog, een fysiotherapeut, een tandarts en een osteopaat.
Vanwege dit, ontdekte ze dat ze iets had geroepen kaakgewricht syndroom. Het was pas toen ze probeerde acupunctuur toen ze gevonden verlichting van de pijn. In dit geval, veertig miljoen mensen, één op de vier, lijden aan verschillende soorten TMJ stoornis. Gaande van dokter naar dokter, deze mensen realiseren zich niet dat de pijn en pijn die zij ervaren kan worden herleid tot een probleem met hun kaak.
Als het gaat om een ​​TMJ stoornis, de symptomen zijn een klikken of popping kaak, hoofdpijn, rug- en nekpijn, pijn achter de ogen, duizeligheid, gevoelloosheid in de vingers en armen, oor pijn en ringing in de oren en gevoelige tanden. Het nemen van een TMJ stoornis in overweging, kan de oorzaken zijn slijpen en balde uw tanden, problemen met het kaakgewricht of de spieren die de kaak te verplaatsen, en letsel aan de kaak en nek. In dit geval worden vrouwen tussen de leeftijden van 30 en 50 meer dan mannen getroffen.
Diagnose van een TMJ probleem sneller is beter. Als u vroeg in te grijpen, kunt u een goede, lange termijn resultaat te hebben. Zeggen dat de behandeling betekent niet altijd alleen het wegwerken van het probleem zijn de mensen die hebben geleden onder TMJ wanorde en experts. Wat worden beschouwd als het gaat om TMJ stoornis behandelingen zijn de omvang van het probleem en de filosofie van uw tandarts.
Lichamelijke problemen zal het makkelijker zijn op te heffen als je psychische problemen, zoals overmatige stress op te lossen. Het is psychische problemen, zoals depressie en stress, die lichamelijke problemen met de beet of de kaak volgens de meeste mensen veroorzaken.
En nog een andere school van denken gelooft TMJ kan het gevolg zijn van zowel psychische en lichamelijke problemen zijn. Voor een persoon met TMJ symptomen, moet hij niet aannemen dat hij de aandoening. Vele andere medische problemen kan leiden tot soortgelijke symptomen.
geen onmiddellijke remedie bestaat voor TMJ. Meestal, tandartsen, mensen die gespecialiseerd zijn in biofeedback, fysiotherapeuten, neurologen, chiropractors, en andere gezondheidswerkers kunnen worden hierbij betrokken. Toen ze een osteopaat die op haar kaak werkte bezocht, de dame hier te vinden tijdelijke verlichting.
Na het werken met een acupuncturist voor ongeveer een jaar, had haar pijn verminderd tot het punt waar ze mee kon leven. Ze heeft geen problemen nu zes maanden of zo per keer. Ze was in staat om zichzelf te leren een paar trucjes om de pijn op de baai en dus ze heeft gevonden succes te houden.
Nu heeft ze acupunctuur een paar keer per jaar. Gezien het feit dat o remedie voor TMJ bestaat, vond ze een manier om het te beheren. Ze heeft geen ernstige symptomen in dit geval, maar ze werkt hard om haar stress niveau te beheren. Ze zweert bij yoga, een oefening die helpt haar te ontspannen en ze is zich ook bewust van het houden van haar kaak versoepeld.