Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Professionele Tooth Whitening Biedt boost in zelfvertrouwen en Career

Professionele Tooth Whitening Biedt boost in zelfvertrouwen en Career

 
Whether zijn de sociale domein of in je carrière, eerste indrukken zijn de sleutel tot het opbouwen van duurzame relaties. Vaak een sleutel tot een goede eerste indruk is in een warme, echte glimlach. Maar wat als je slechte tanden? Wat als die parelwitte tanden zijn niet zo wit meer?
Tanden bleken is een snelle, handige oplossing om eventuele onzekerheden die je hebt over uw glimlach. In slechts een paar dagen, kan uw glimlach verschillende tinten witter en helderder, en daarmee komt er een enorme boost in uw gevoel van eigenwaarde te zijn.
Studies tonen aan dat wanneer een persoon heeft meer zelfvertrouwen, zal hij of zij beter op de taak uit te voeren. Dat zou kunnen vertalen in een enorme boost in de verkoop of een promotie! Denk aan uw glimlach, net zoals uw levensonderhoud, als een van uw grootste investeringen.
De ZOOM! in-office whitening systeem is een van de meest populaire whitening systemen die worden gebruikt door tandartsen vandaag vanwege de effectiviteit en lage kosten. Met ZOOM! een speciale lamp wordt gebruikt in combinatie met licht geactiveerde blekende gel op de tanden lichter in één uur.
Veel tandartspraktijken ook take-home whitening trays, waar je speciale bleken-gel injecteren in whitening trays en draag ze in de loop van 14 dagen thuis. U kunt zelfs deze twee methoden te combineren om de best mogelijke resultaten te hebben. Een overleg met een tandarts die is gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde zal een aangepaste indeling ontworpen om uw tandheelkundige behoeften te behandelen ontwerpen.
Zoals bij elke tandheelkundige behandeling kunnen tanden bleken niet voor iedereen. Als u ongezonde tanden, kunnen zij niet sterk genoeg bleken te zijn. Dat is de reden waarom het is nog belangrijker om routine tandheelkundige zorg, die regelmatige controles en at-home care, zoals poetsen, flossen en een fluoride spoelen omvat hebben.
Sommige patiënten die tooth-whitening procedures ondergaan ervaren milde tot matige gevoeligheid tijdens de behandeling. Tandvlees kan ook geïrriteerd door de gels worden gebruikt in de laden geworden. Als u gemakkelijk-prikkelbaar tandvlees of gevoelige tanden, moet u uw tandarts te vertellen voordat het bleken van uw tanden. Vaak de tandarts kan een speciale tandpasta voorschrijven of spoel speciaal ontworpen voor uw situatie.
Sommige winkels bieden over-the-counter tand-whitening kits, maar de materialen in die kits bevatten vaak schadelijke stoffen voor de tanden en Arent op maat gemaakt voor je tanden. Het is altijd het beste, in deze situatie, om naar een tandarts, bij voorkeur een cosmetisch tandarts, om te praten over tanden bleken. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat youre het krijgen van de veiligste, meest effectieve behandeling. Uw glimlach is een van uw grootste investeringen. Zorg dat hij opvalt. Maak het mee!