Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > De Tandpasta - Een variant voor elk lid van uw Family

De Tandpasta - Een variant voor elk lid van uw Family

 
The tandpasta is een familie supermarkt nietje die waarschijnlijk maakt het voor iedere boodschappenlijstje die je ooit hebt gemaakt. Het wordt meerdere malen per dag gebruikt door alle leden van uw gezin, dus het komt niet als een verrassing, want waarom het moet vaak worden aangevuld. Maar wist u dat bijna elk type gezinslid heeft een overeenkomstige tandpasta beste past bij zijn of haar behoeften en leeftijd? Lees verder vooruit naar hier meer over weten.
Voor de ouderen Leden
Als u worden beschouwd als de oudere leden van uw familie (of je hebt je eigen set van ouders of grootouder die bij u wonen, in welk geval dat ze de ouderen maakt), dan zou je weten dat de meeste ouderen hebben een zeer gevoelige tanden. Gewoon een beetje gevoel kan al leiden tot een veel pijn. Hierdoor is het zeer belangrijk dat ze gewoon gebruik tandpasta voor gevoelige tanden. Deze worden geherformuleerd zacht in de mond gebied voelen toch hetzelfde effectiviteit bij het schoonmaken van het vuil en puin vast in hun mond te houden. Er zijn veel gevoelige tanden tandpasta gevonden in de supermarkt, zodat u geen zorgen te maken over te weten waar deze te vinden voor uw gezinsleden.
The Little Ones
Als u hebben peuters en kleuters in uw huis, dan moet je ook moet weten dat deze generatie heeft ook gevoelige tanden of beter gezegd de ontwikkeling van tanden. Ze kunnen waarschijnlijk gebruik maken van gewone tandpasta, maar het is beter voor hen om tandpasta die is bedoeld voor kinderen te gebruiken. Deze tandpasta kan suikerzoete volwassenen lijken te zitten en komen in leuke glittery kleuren (met bijpassende cartoon ontwerp op te starten), maar ze doen ook de taak van het adequaat schoonmaken van kinderen tanden. Kids tanden zijn meestal nog melktanden, dus het is belangrijk dat ze gebruik maken van de juiste soort tandpasta voor hun leeftijd "niet schurende, niet te sterk een mint geur en gevoel (dat zou kunnen hun mond pijn en voel een steek) en zeker, erg leuk om te gebruiken. Omdat kinderen zijn niet echt enthousiast over het borstelen, het helpt als de tandpasta is erg leuk om te gebruiken en wordt geleverd in heerlijke smaken die hen zal verrukken.
de jeugd en de volwassenen
The tienerjaren, de jaren twintig en je jezelf (als je de "adult" in het gezin) moet kijken voor tandpasta die speciale beschermende functies zoals anti-holte, anti-plaque of twintig bescherming van vier uur. Studenten en werkende professionals zijn heeft in de beste positie om meer verantwoordelijkheid voor hun tanden te nemen, maar soms zijn te druk om hun tanden te poetsen na elke maaltijd. Daarom is het noodzakelijk dat de tandpasta ze gebruiken packs net een beetje meer punch dan normaal. een tandenborstel die speciale lange heeft duurzame reinigingsmiddelen of bescherming van de holte zal je die extra bescherming die je nodig hebt, zelfs als je leven is druk bezig met het versnellen met alle verantwoordelijkheden die u moet nakomen. Dus daar heb je it- drie verschillende soorten tandpasta's voor de verschillende leden van uw gezin.