Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Onderzoek Links Oral Health Met Cardio Health

Onderzoek Links Oral Health Met Cardio Health

 
Een appel per dag misschien wel de tandarts weg te houden. Het beoefenen van een goede mondhygiëne is bewezen te beschikken over een algemene positieve invloed hebben op je lichaam. Gum ziekte is een ernstige ziekte en kan niet worden genegeerd.
bacteriën aanwezig in geïnfecteerde tandvlees kunnen losraken en bewegen door het hele lichaam. Diezelfde bacteriën die je mond en tandvlees irriteren kunnen reizen naar uw slagaders. Als je het niet wilt in je mond, je hoeft zeker niet nodig hebben of willen het in je hart.
Gesuggereerd wordt dat de bacterie wordt mobiele telefoon als het wordt verdreven door eenvoudige taken zoals borstelen, flossen, of kauwen. Met extra voorzorgsmaatregelen en bezoeken aan uw lokale Florence, KY tandarts, kunt u een gelukkig hart en gezonde glimlach.
Dental ziekte gevolgen van de mensen de algemene gezondheid en welzijn. Parodontitis is gebruikelijk, te voorkomen en te behandelen. Door het verbeteren van parodontale gezondheid, zou je een aanzienlijke vermindering van het risico op hart- en vaatziekten.
Voorzorgsmaatregelen tandvleesaandoeningen
Het onderhouden van uw mondelinge gezondheid is erg belangrijk te voorkomen. Poetsen en flossen regelmatig plaque onder het tandvlees, dat je niet kunt zien verwijderen. Altijd onthouden om regelmatige check-ups te plannen met uw tandarts om uw gezonde glimlach te behouden.
Als u tandplak verwijderen, kunt u helpen bij het minimaliseren van uw kans op het krijgen van tandvleesaandoeningen, die kunnen leiden tot hart-en vaatziekten. Je lichaam en de mond zal u dankbaar zijn voor al de extra voorzorgsmaatregelen die u nemen aan preventie
Volg deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen om te voorkomen tandvleesaandoeningen:..
Borstel en Zijde regelmatig
Ga naar je tandarts op een regelmatige basis.
niet roken of stoppen als je op dit moment rookt.
Als tandvlees lijkt te worden besmet, schalen en wortel planning kan worden gebruikt om de gezondheid van het tandvlees te herstellen.
Wanneer gedetecteerd vroeg, kan uw plaatselijke tandarts de behandeling van tandvleesaandoeningen. Een aantal van de waarschuwingssignalen van tandvleesaandoeningen zijn onder meer: ​​
Slechte adem dat zal niet weg
rood of gezwollen tandvlees
Pijnlijke kauwen
Losse tanden
Gevoelige tanden
terugtrekkend tandvlees of langer te zien zijn tanden
Hoe kan een tandarts Detect hartproblemen?
een tandarts kan de eerste tot gezondheidsproblemen, waaronder hartaandoeningen vermoeden zijn. Een indicator van hart-en vaatziekten is een pijnlijke of pijnlijke kaak. Daarnaast is er een tandarts is de eerste die een teken van tandvleesaandoeningen, die is uitgegroeid tot steeds meer duidelijk dat mensen met tandvleesontsteking hebben een hoger risico op hartaanvallen dan andere merken.
Door het elimineren van een lokale infectie met uw tanden of tandvlees, zijn patiënten in staat om hun bloeddruk medicatie te verminderen en hun algemene gezondheid te verbeteren.
Bezoek uw tandarts ten minste tweemaal per jaar voor periodiek onderhoud en een dicht oog op eventuele wijzigingen in uw tanden of tandvlees te houden. Hoewel tandvleesontsteking vaak kan laten zien weinig of helemaal geen symptomen, overleg met uw tandarts is de beste manier om te voorkomen en te elimineren enige dreiging met tandvleesaandoeningen. Bel uw plaatselijke Florence tandarts voor een afspraak en om uw risico van tandvleesaandoeningen te beoordelen.