Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Sedatie Dentist- How To Get Dental werk met vrijwel geen Pain

Sedatie Dentist- How To Get Dental werk met vrijwel geen Pain

 
This is een enorm probleem, wanneer u alle gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan ​​als de juiste tandheelkundige onderhoud niet wordt bijgewoond te overwegen. Gelukkig zijn zij die de tandarts vrezen nu een antwoord op hun angsten, en zijn naam is sedatie tandheelkunde.
Sedatie tandheelkunde is hard op weg een populaire oplossing voor mensen die eerder werden bevroren met angst voor bezoeken aan de tandarts. Precies wat is sedatie tandheelkunde, en hoe kun je het krijgen? Sedatie tandheelkunde is een middel van het ontvangen van een aantal verschillende behandelingen om de anesthesie angsten kalmeren, en ook de pijn van de tandbezoek minimaliseren. De meest voorkomende vormen van sedatie dat tandartsen en periodontists gebruiken zijn:. Anti-angst medicijnen, lachgas, tranquillizers, en infusen
Hoe weet je of je een goede kandidaat-terzijde zou zijn uit angst van de tandarts. Hoewel het meestal een keuzevak proces, slapen tandheelkunde in Californië het beste past bij een aantal patiënten met verschillende gebitsproblemen. Dit zijn de specialiteiten van sedatie tandheelkunde:
1. Gevoelige tanden: Veel patiënten hebben slechts zeer gevoelige tanden, en kan daarom het gevoel alles wat wordt gedaan in hun mond
2.. Ongevoeligheid voor gevoelloosheid: Hoewel het is vrij ongewoon, er zijn mensen die resistent zijn tegen bepaalde vormen van anesthesie en daarom kan alles wat er wordt gedaan in hun mond met alle pijn opgenomen voelen. Voor deze mensen, kunnen sedatie tandheelkunde helpen als het is gericht op het ontspannen van de patiënt voorafgaand aan een tandheelkundige ingreep.
3. Haat Naalden: Zo veel mensen een hekel aan naalden, en aangezien dit een gangbare manier van toedienen van anesthesie, kan dit een groot probleem vormen. Sedatie tandheelkunde biedt een middel dat het gebruik naalden-typisch doesnt, orally- voor het comfort van de patiënt. Als medicatie intraveneus worden gebruikt, kan de tandarts zorg ervoor dat een sedatie methode te gebruiken voorafgaand aan de naald inbrengen, zodat de patiënt zich niet bewust is van zijn aanwezigheid.
4. Rug- en nekpijn: Veel mensen ervaren pijn geassocieerd met zittend in een tandartsstoel die de grootste kans wordt vergroot door de stress en angst van daar te zijn. Sedatie tandheelkunde kunnen ontspannen deze spieren en de ervaring veel comfortabeler voor de patiënt.
5. Jaw Pain: Voor sommige patiënten met tandheelkundige werkzaamheden die nodig zijn, hebben ze pijnlijke kaak pijn. Elke vorm van behandeling in de kaak kan zeer pijnlijk zijn. Sedatie tandheelkunde kan deze pijn te verwijderen, zodat de procedure kan worden toegediend pijn- vrij om de patiënt.
----------