Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Oral B Pulsonic 500 Review

Oral B Pulsonic 500 Review

 
The Oral-B Pulsonic Sonic tandenborstel recensie
Oral B is de nummer een aanbevolen producten door tandartsen wereldwijd. Het produceert een breed scala van orale gezondheidszorg producten die beloven om resultaten te leveren. Een van de meest bekende producten van Oral-B is de elektrische tandenborstel. Oral-B elektrische tandenborstels bieden betere prestaties in vergelijking met reguliere manuele tandenborstels.
Eén van de goed presterende mondelinge b elektrische tandenborstel onder de elektrische tandenborstel lijn is de Oral-B Pulsonic. Dit is Oral-B's dunste en lichtste sonische tandenborstel ooit geproduceerd. Het is licht in de handen en zeer rustig tijdens het gebruik. Maar ondanks dit, dan voert hij nog steeds op zijn best, net als de zwaardere tegenhangers.
De Oral-B Pulsonic maakt gebruik van sonische technologie voor een slimme diepe schoon. Met deze technologie, meer dan duizenden en duizenden trillingen per minuut worden uitgezonden om haren van de opzetborstel's rijden in door te dringen tussen de tanden en het bevorderen van het bleken van tanden. De borstelkop heeft dunne Precision borstelharen dat Poolse vlekken en plaque van het oppervlak, waardoor de tanden witter uiterlijk. In slechts twee weken verwachten helderder tanden, met tot 94% verwijderen van vlekken.
Om beter poetsen gewoonten te bevorderen, heeft de Oral-B Pulsonic heeft een professionele timer. Deze timer is ingesteld op twee minuten met intervallen van 30 seconden. Met dit, kunt u gemakkelijk een time jezelf tijdens het poetsen, waardoor het gemakkelijk voor u om de hoeveelheid tijd te volgen voor het borstelen, dat wordt aanbevolen door tandartsen. De intervallen stimuleert gerichte poetsen en reiniging van de verschillende onderdelen van de mond. Dit zorgt ervoor dat u altijd volledige hele mond te reinigen.
De Oral-B Pulsonic biedt ook aanpasbaarheid in het borstelen als in biedt twee aangepaste poetsstanden, dat wil zeggen, Schoon en Sensitive modes. De toepassing in stand wordt plaque effectief verwijderd en de tanden en tandvlees diep schoongemaakt voor een volledig schoon mond. Met behulp van de Sensitive-modus, gevoelige tanden, tandvlees, en andere gebieden zijn goed verzorgd, met net genoeg zacht borstelen. Er is geen zorgen te maken over bloeden veroorzaakt door gevoeligheid.
Door zijn slanke ontwerp, de Oral-B Pulsonic heeft een reeks exclusieve opzetborstels die compatibel zijn met het.

1. De Oral-B Pulsonic borstelkop, die contouren van de tanden om een ​​effectieve en diep schoon te bieden, terwijl het nog steeds zacht voor tanden en tandvlees.
2. De Oral-B Precision Tip borstelkop, die diep reinigt tussen de tanden en op moeilijk bereikbare gebieden in de mond. (Dit is eigenlijk waar de vlekken beginnen.) Deze borstelkop is ook ideaal voor het reinigen en verwijderen van tandplak rond tandheelkundige werk met zijn Interspace design.
De Oral-B Pulsonic elektrische tandenborstel pakket bevat een grijs /witte kleur -samenstellen handvat; twee Oral-B opzetborstels, dat wil zeggen, Oral-B Pulsonic en Oral-B Precision Tip; een lader met standaard; en een oplaadbare batterij. Tijdens het opladen, zal de lading indicator tonen wanneer de accu al volledig is opgeladen. levensduur van de batterij is twee weken zonder op te laden. En omdat de batterij is oplaadbaar, er is geen noodzaak om voortdurend te kopen nieuwe paren van batterijen, waardoor de besparingen die u krijgt.
Garantie voor de Oral-B Pulsonic is voor vervanging of reparatie. Stuur het defecte product, samen met het bewijs van aankoop of ontvangst. Verdere instructies over het verzoek om reparatie of vervanging zijn opgenomen in het product pakket.