Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Andere Dental Of Oral Problemen

Andere Dental Of Oral Problemen

 
Velen van ons ervaren verschillende gebitsproblemen. Die tandheelkundige problemen variëren van lichte tot ernstige gevallen. Hieronder zijn enkele van de steekproef orale problemen met hun oorzaken en mogelijke behandelingen.
Tooth Gevoeligheid
Veel mensen niet alleen Amerikanen lijden aan gevoelige tanden. Wanneer de tanden vaak zijn blootgesteld aan extreme temperaturen, zoals warm of koud voedsel of drank, een persoon ervaart een korte maar zeer scherpe pijn. De pijn is ondraaglijk en maakt de persoon zich ongemakkelijk voelen. Het gebeurt meestal wanneer de dentine al wordt blootgesteld in contact met warm of koud eten te komen.
De oorzaken van het hebben van een gevoelige tanden omvat plaque, krachtig schurende borstelen, tandvleesontsteking, tanden bleken, losse of ontbrekende kronen, gebarsten tand, en zelfs zure voedingsmiddelen. De markt is vaak gebombardeerd met zo veel producten die vaak beschikbaar over-the-counter voor orale gevoeligheid zijn gemaakt.
Om te helpen bij het voorkomen en behandelen van deze mondelinge probleem, moeten we tandpasta die is speciaal ontworpen voor patiënten met gevoelige tanden. We kunnen ook fluoride mondwater gebruiken om de tanden tegen tandbederf versterken. Zich te onthouden van eten of drinken zure voedingsmiddelen en dranken. Gebruik een tandenborstel die alleen zachte haren. Afgezien van deze adviezen, moet men ook een bezoek aan de tandarts. De beste behandeling voor gevoelige tanden komt uit een geloofwaardige tandarts. Ze kennen alle mogelijke behandelingen en medische procedures voor elke patiënt die extreme gevoeligheid van de tanden ervaren helpen.
Mouth Zweren
De meest voorkomende naam voor de mond ulcus is aften. Ze worden vaak gekenmerkt met open wonden die wit van kleur zijn. Aften zijn uiterst pijnlijk, vooral als ze in contact komen met zout, kruidig, en zure voedingsmiddelen. Er zijn zelfs gevallen waarin een persoon die mondzweer koorts kunnen ontwikkelen en zich ongemakkelijk voelen. Zij verschijnen vaak op de lippen en tong.
Sommige oorzaken van mondzweren omvatten allergische reacties, stress, bijten de tong of wangen, reactie van het lichaam medicijnen of chemicaliën, tekort aan ijzer, foliumzuur en vitamine B12, intestinale probleem, mondkanker en virale infectie.
het is uiterst waardevol dat elke persoon moet regelmatig controleren of de pijn niet onmiddellijk genezen. Als dat gebeurt, onmiddellijk de tandarts te raadplegen. De patiënt kan niet alleen worden ervaren mondzweer maar mondkanker. Er zijn natuurlijke manieren om zweren in de mond te behandelen. Een van hen is inclusief gorgelen warm water dat zout of jodium mondwater heeft. Sommige patiënten met koorts wordt altijd aangeraden om paracetamol te drinken. Elk van deze orale problemen kunnen eenvoudig worden opgelost met behulp van een geloofwaardige tandarts net als een Utah tandarts. Bezoek een tandartspraktijk nu om meer over hun behandeling en preventie te leren.