Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > How To Tooth gevoeligheid Verminder

How To Tooth gevoeligheid Verminder

 

De handeling van het eten moet een aangename en lonende ervaring. Echter, sommige mensen voelen zich een scherpe pijn wanneer hun tanden in contact komen met een bijzonder warme, koude of zoete gerechten. Zulke mannen en vrouwen dan beginnen te zoeken naar informatie over hoe u gevoelige tanden te verminderen.
Frequent borstelen kan de mate beperken waarin een tand reageert op voedsel geserveerd tegen abnormaal hoge of lage temperaturen. Idealiter zou de tanden worden gereinigd na elke maaltijd of snack. Er moet echter twee poetsen dag de gevoeligheid van de instrumenten die kauwen natuur ieder mens gegeven
verminderen. Bij het borstelen zijn of haar tanden moet een man of vrouw een tandenborstel met zachte haren. Hij of zij moet op die borstel tandpasta die fluoride bevat zetten. Een soort van whitening of tandsteen controle pasta dient te worden vermeden.
Een einde van het borstelen routine moet een einde maken aan de tand zorg regime voor die periode van de dag of 's nachts geen signaal. Flossen moet een deel van de dagelijkse routine die wordt gevolgd door iedereen die extra gevoelige tanden. Regelmatig flossen beperkt de hoeveelheid pest opbouw en helpt bij de ontwikkeling van gingivitis te voorkomen.
Na de container van floss terug op de plank is gezet, dan is de man of vrouw die wil om onnodige pijn te vermijden bereikt voor een fles van mondwater. Die-mond spoelvloeistof moet bevatten toegevoegd fluoride. Het moet geen alcohol bevatten of ook erg zuur. Echter, de zuurgraad van een favoriete mondspoeling worden verminderd door het spoelen van de mond met water opgefrist.
Eten en leefgewoonten zou moeten worden geëvalueerd, als een man of vrouw wil het bedrag van de pijn die hij of beperken zij verdraagt ​​na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Een dieet rijk aan zure voedingsmiddelen kan de gevoeligheid van elke tand binnenkant van de mond te verhogen. Bepaalde gewoonten ook de gevoeligheid van elke kauwen hulpmiddel verhogen. Die natuurlijke instrumenten moeten worden gebruikt om voedsel, geen tabak kauwen. Evenmin moeten ze worden blootgesteld aan veel suiker, vanaf een gezogen snoep.
Door steken met goede eetgewoonten en door het vermijden van ongezonde gewoonten, moet een man of vrouw niet schamen over zijn of haar kiezen en snijtanden. Hij of zij moet niet aarzelen om zijn of haar mond te openen in het kantoor van de tandarts. Dat is iets dat moet worden opgenomen op een lijst van activiteiten die een persoon kan helpen om de gevoeligheid van zijn of haar tanden te verminderen.