Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Meest voorkomende Dental Problems

Meest voorkomende Dental Problems

 
Toothache
Kiespijn is de meest voorkomende tandheelkundige probleem dat we ervaren. In werkelijkheid zijn veel mensen bezoeken hun tandarts vanwege deze reden. Velen van ons gaan voor tandheelkundige check-up en het onderzoek alleen als we het gevoel er iets mis is of pijnlijk. Als mensen het behoud van een gezonde tandheelkundige of mondhygiëne, is het uiterst zelden voor hen om kiespijn te ervaren. Een geloofwaardige tandarts kan helpen een persoon in die tijd dat ze het gevoel een ondraaglijke pijn. De tandarts kan ze advies geven met betrekking tot een goede mondverzorging en hygiëne. Als we een bezoek aan een tandartspraktijk, kan de tandarts de juiste behandeling te geven.
Enkele van de oorzaken van kiespijn omvatten tand abces of complicaties ingesteld door tandbederf of een tand holte, gevoelige tanden vooral als ze zijn vaak blootgesteld aan extreme temperaturen, zoals extreme koude of warme, gom ziekten of gingivitis, gebroken tanden en kaak disfuncties. De beste behandeling voor deze tandheelkundig probleem is de tandarts. Zij kunnen een persoon het advies om gezonde mondhygiëne, sommige tandheelkundige ingreep of behandeling en wortelkanaalbehandeling ondergaan. De oplossing die vaak wordt gegeven afhankelijk van het resultaat van het tandheelkundig onderzoek.
Gingivitis
Gum worden vaak veroorzaakt door bacteriële infectie in het tandvlees. Wanneer bacteriën infecteren het tandvlees, zal er een ontsteking op het tandvlees zijn. Als de ontsteking niet goed behandeld wordt, kan dit leiden tot grotere problemen. Het is uiterst belangrijk dat we een bezoek aan een overvloedige tandarts toen we dit tandheelkundig probleem ervaren. Enkele van de oorzaken van gingivitis zijn onder andere slechte voeding, het slijpen van de tanden, stress, roken, genetica, en hormonale onevenwichtigheden. Wanneer we merken bloedend tandvlees, slechte adem, gezwollen tandvlees en gevoeligheid, moeten we naar de tandarts te bezoeken zo spoedig mogelijk. De tandarts kan de patiënt geven sommige antibiotica, maar in sommige gevallen is een operatie vaak nodig.
Slechte adem
Slechte adem kan zeer beschamend zijn. Enkele van de tekenen van slechte adem zijn een droge mond, dik speeksel, slechte smaak nadat een persoon drinken melk, bier of andere drankjes en witte tong. De belangrijkste oorzaak van slechte adem is bacteriën. Regelmatig poetsen en flossen is gunstig voor een persoon die een slechte adem heeft. De tandpasta dient biotine fluoride bevatten om slechte adem te bestrijden. Men moet ook veel water drinken, gebruiken tongschraper en mondwater dat natriumchloriet hebben. Spoedeisende tandheelkundige gevallen als dit zou moeten worden behandeld door een geloofwaardige tandarts om meer problemen te voorkomen.