Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Hoe om tanden witter maken

Hoe om tanden witter maken

 
Dazzling glimmende tanden is wat iedereen wil. Een gezond gebit is zichtbaar door de parelwitte tanden. Veroudering en de verandering lifestyle heeft het moeilijk gemaakt om op natuurlijke witte tanden te hebben. Extra voorzorg en voorzichtigheid moet worden genomen voor hetzelfde.
Ik zal een lijst naar beneden een aantal zeer eenvoudige dingen die zijn geprobeerd en getest om wonderbaarlijke resultaten te laten zien.
1. Borstel goed-borstelen moet twee keer per dag worden gedaan. Zorg ervoor dat u stevig en niet met geweld te poetsen. De keuze van tandpasta is erg belangrijk. Gebruik een whitening tandpasta wordt aanbevolen door de tandarts. Het moet zuiveringszout of per oxide bevatten.
Als zuiveringszout wordt direct gebruikt, gebruik het dan maar een keer of twee keer in een week. Het is zeer sterk en kan problemen veroorzaken aan de gevoelige tanden. De whitening tandpasta moet vergezeld gaan van de whitening mondwater voor betere resultaten.
2. Laser bleken thuis is ook mogelijk. Het wordt gedaan door het eten van appels en aardbeien, omdat ze helpen in de natuurlijke whitening. Ze verwijderen de stammen en gele stof voor de tanden. Dit moet onmiddellijk worden gevolgd door borstelen.
3. Een meer natuurlijke suggestie is te gorgelen met water dat steenzout bevat. Meng een halve theelepel hoeveelheid van steenzout in water. Als het goed is opgelost, gorgelen en spoel je mond een paar keer. Dit zal de tanden te beschermen tegen allerlei tanden problemen en zal resulteren in het bleken van tanden.
4. Wrijven citroenschil is zeer effectief bij het verwijderen van vlekken van de tanden. Maar dit moet heel af en toe worden gedaan. Hoewel het toont heel verbazingwekkend resultaten, maar het is kritiek dat het verwijdert het glazuur vormen de tanden.
5. U wilt in een verandering in de manier waarop je lacht, wrijf bananenschil 2-3 minuten op je tanden en het effect zichtbaar zou zijn om mee te nemen.
Wrijven een schors van de walnotenboom is ook nuttig bij het bleken van tanden. < br />
6. Voor het bleken van tanden, te voorkomen dat de consumptie van koffie of thee. Ze veroorzaken vlekken op de tanden. Drink veel water omdat het water zal helpen veeg uit de vlekken van de tanden.
7. Dont gebruik maken van uw nagels om vlekken te verwijderen. Ze krabben weg het glazuur en maken de situatie nog erger.
8. Niet dranken die ofwel te warm of te koud zijn verbruikt. Ze verzwakken de tanden en ook leiden tot gebitsproblemen.
9. Een andere methode is houtskool as mengen met de tandpasta. Dit mengsel moet eenmaal per dag worden geborsteld voor 5-6 minuten. Het is een zeer oude techniek en wordt nog steeds beoefend in landelijk gebied van het land. Het toont prachtige resultaten omdat het fungeert als een perfecte vlek remover.
10. Een bezoek aan de markt zal u vertellen dat er een heleboel van tanden bleken strips die beschikbaar zijn. Ze moeten gebruikt worden na het nemen van medisch advies van de tandarts.
Na het volgen van deze adviezen, de dagen van de witte schitterende tanden zijn niet ver weg. Best of luck.