Tandheelkundige gezondheid > Dental Procedure > gevoelige tanden > Bescherm uw Jaw Van Temporomandibulair Disorder (TMD)

Bescherm uw Jaw Van Temporomandibulair Disorder (TMD)

 
Does je kaak klik of pop? Zo ja, gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van temporomandibulaire stoornissen (TMD). Niet alle kaak klinkt wijs TMD, maar het kan een vroeg teken zijn. De Academie voor Algemeen Tandheelkunde (AGD) dringt er bij u altijd krijg je kaak onderzocht door uw tandarts wanneer u een knallend merkt klikken of andere ongewone geluiden. De kaakgewricht zijn de punten waar de onderkaak bevestigd aan de schedel en behoren tot de meest complexe gewrichten in het menselijk lichaam. Als u uw vingers aan de zijkanten van je gezicht, net voor je oren, en open en sluit je mond, kunt u de beweging van de onderkaak voelen in het kaakgewricht. Neem contact op met uw tandarts zodra u nieuwe joint sound of ongemak bericht in je mond, want het is beter dan genezen!
Wat is TMD en Wat zijn de oorzaken het?

kaakgewricht stoornis (TMD) beschrijft een aantal voorwaarden die kaakspieren, kaakgewricht en zenuwen in verband met chronische pijn in het gelaat beïnvloeden. Het gaat om aandoeningen van het kaakgewricht, kaakspieren, gezicht en hoofd en nek pijn. De pijn en het ongemak dat gewoonlijk wordt veroorzaakt door TMJ aandoeningen kunnen ernstig zijn, kan zowel intermitterend of constant, en kan nog vele jaren. Gezamenlijke radio- is een van de meest bekende tekenen van TMJ aandoeningen. TMJ symptomen zijn onder meer: ​​
* klikken en /of moeilijkheden bij het openen en sluiten van uw mond
* Frequent hoofdpijn
* Nek en /of pijn in de schouder
* Gevoelige tanden als er geen gebitsproblemen kunnen worden gevonden
* Jaw pijn of stijve kaak bij het kauwen, bijten, eten of gapen
* Oorpijn zonder een infectie
Trauma aan de kaak of de kaak joint speelt soms een rol in TMD , maar in de meeste gevallen is de oorzaak van de ziekte is onbekend. De meeste deskundigen wijzen erop dat bepaalde taken, hetzij geestelijk of lichamelijk, kunnen veroorzaken of verergeren TMD. Volgens de Academie voor Algemeen Tandheelkunde, kan TMD symptomen terugkeren tijdens stressvolle tijden, of het nu goed of slecht. De meeste hinder wordt veroorzaakt door het overmatig gebruik van de spieren, in het bijzonder op elkaar klemmen of tandenknarsen (bruxisme). Deze buitensporige gewoonten band de kaakspieren en leiden tot ongemak, zoals hoofdpijn of nekpijn.
TMJ Behandeling
Vaak kan de meerderheid van de TMD gevallen worden behandeld door te rusten de joint, het nemen van een niet-aspirine pijnstiller en het beoefenen van stress management en ontspanningstechnieken. De meeste behandeling voor TMD is eenvoudig en kan vaak worden uitgevoerd in het comfort van uw eigen huis, zonder operatie. Controle klemmen en malen gedurende de dag door steken je tong tussen je tanden, of eet zacht voedsel en vermijd kauwgom om de spieren te ontspannen.
Veel mensen kunnen verlichting ervaren met kleine behandeling, maar de meeste ernstige gevallen kunnen worden behandeld met fysiotherapie, ijs en warme packs, houding training en orthopedische apparaat therapie. Indien nodig sterkere pijn of anti-inflammatoire geneesmiddelen, spierverslappers en antidepressiva kunnen symptomen verminderen helpen.
Aan het eind van de dag, als je kaak pijn doet of je hoofd is nog steeds beukende, je kan vertonen TMD symptomen. Praat met uw arts en bel uw Phoenix, AZ tandarts om ervoor te zorgen dat er geen ernstig probleem als je pijn blijft voor meerdere dagen.